Хто я?

12/31/99
Uncategorized

Привіт,

Якщо ви читаєте цей текст значить вам цікаво хто я. Я Dyak, у 2010 році мені виповниться(лось) 25 років. Оглядаючись на ту частину, що я вже прожив, можу сказати, що вже доволі старий, ну не те щоб старий, але бувший :). Мешкаю у чудовому місті Львові, разом з моїми улюбленими людьми,  дружиною і доцею :). Працюю в IT, інженером із стандартизації і якості.

Шалено люблю свій велосипед і люблю на ньому подорожувати. Стараюсь використовувати його у всіх аспектах життя. І цьому доказ наше веловесілля :). Стараюсь пропагувати використання велосипеду, і не повстидаюсь сказати, що мені таки вдалось запхати велосипед між ноги як мінімум десяткові людей.

Хочу побачити і відчути як найбільше. Для мене не важливо куди їхати, головне з ким. Стараюсь насолоджуватись сьогоднішнім днем, бо я цілком свідомий того що життя коротке.

Завжди радий новим знайомствам, радий допомагати людям, радий спілкуватись з вами.

А якщо вам потрібно швидко мене знайти ось вам мої контакти diakvv(a).com або ж uhg_dyak

Насолоджуйтесь…


2 коментарі

  • Andrew 17:02 – 12/31/99

    Ладний сайт !

  • igor 13:03 – 12/31/99

    дуже цікавий блог, підписався на мейл розсилку, нажаль, не знайшов вас у фейсбуку. З цікавістю стежитиму

  • Таня 17:48 – 12/31/99

    Цікавий та позитивний блог.Успіхів бажаю.Катаюсь з дочками(9 і 12років) на двох роверах по черзі.Чоловік їздить машиною.Зараз намагаємось облаштувати після ремонту коридор під два ровери з надією на придбання 3-го.Коли облаштуємо,вишлю фотку.А коли купимо 4-ий ровер,то і чоловік пересяде на два колеса….То я так мрію наразі….
    P.S.Щодо вашого ” що вже доволі старий, ну не те щоб старий, але бувший “,то не “бувший”,бо русизм.Можливо,краще буде “досвічений” чи “бувалий”.Якось милозвучніше,ну нє?

  • Dyak 17:58 – 12/31/99

    Таню, дякую за побажання :), ну і вам бажаю поскорше всією родино сісти на велосипеди. А стосовно “бувшого”, то насправді цитата з одного ролика про фірмана, то воно мені тоді згадалось то я так і написав :).

  • Stus 15:41 – 12/31/99

    Доброго дня! Випадково гуглив як вибрати велосипед і попав на Ваш сайт. Результат – півдня насайті, про ровер доступно і ясно. А щодо сайту, то супер позитивно. Так тримати! Бажаю успіхів. P.S. Може колись куплю велосипед – покатаємося!

  • Dyak 17:07 – 12/31/99

    Дякую, і бажаю успіхів з вибором :)

  • chrishoneybee 03:43 – 12/31/99

    Пора апдейтати!

  • diak 11:21 – 12/31/99

    тре апдейтнути, але цей текст ай буде)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *