Вульки – 2008 відбулись

05/13/08
Блог

 

Світлини

   Перегони відбулись, я б сказав відбулись успішно. Були звичайно кілька недоліків, але зараз легше критикувати, ніж раніше помогти з організацією так що все було ок.

 

     Старт був різкий, всі рвонули, і тут я обрав не правильну тактику, рвав зі всіма навіть обганяв, а толку, бо коли почався апхілл то я здох і мене знову ж таки багато люду обігнало. Видохся, легені боліли, не міг вирівняти дихання до кінця кола обігнав двох. Чесно кажучи була думка щоб закінчити гонку після першого кола, але коли виїхав на друге то їхалось доже легко. Друге коло я взагалі пройшов набагато швидше і краще майже не було такого щоб я видохся, лише останні 2 кілометри де я вже вкручував поповній, відповідно обігнав 4-ох суперників. 


 

    Не обійшлось і без блуду на початку 2-гого кола сидів на колесі в чувака який поїхав не правильно,  а я за ним. Але і вертався на трасу він неправильно, а я правильно :) 

    Банани від організаторів порадували.

    Думаю перегонам світить життя в майбутньому, хоча потрібно якось продумати, старт, бо той що був не є таким як треба там не така траса, щоб робити загальний старт. Доречі всі наші прогнози на те хто буде на перших місцях, повністю несправдились. Я проїхав дистанцію за 1 год. 42 хв. і прибув 10-тим. Мій номер 53.

       

    Мені сподобалось, дуже радий, що взяв участь і не зійшов з дистанції.

 

п.с. І все таки то не перегони Бескид.


Прокоментуй!

There are no comments yet.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *