Велопробіг – 2008

06/21/08
Блог

 
Світлини
 
Чотири колеса возять ТУШУ, а два ДУШУ
 
   Скажу що велопробіг відбувся і відбувся майже успішно (: Було 270!!! чоловік і це дуже тішить. Особисто моє вело ЕГО дуже тішилось з того приводу, що ми прищімили авто ЕГО всіх хто чемно стояв на місці і навть не думав рушити поки ми розсікали повітря по будь-якій смузі на Стрийській, Науковій, Кульпі і інших вулицях де повно тих тарантайок.
 
    Як видно на хфото згори, була і маладьож (: так як я від нього старший раза в 4 по іншому сказати не можу. Хоча були і, відверто кажучи, якісь ~!@#$% люди, які приїхали на такому дранті шо було небезпечно їхати в колоні. Один з таких впав переді мною, що призвело до різкого підняття асфальту для мого тіла щей через кермо, внаслідок чого зтесалась частина манеток (преключалок на рулі) і тепер вони хоч і робочі але в будь який момент можуть побажати щастя і спочити смертю хоробрих. А на мене впав мій ровер, потім Галін, а потім і сама хазяйка цього чарівного 15-кілограмового агрегата з виступаючими металевими запчастинами. Той герой який став на моєму шляху, з наслідками описаними вище, умудрився повторити свій мега героїчний вчинок, чим довів ще раз майстерність під@@@@ людей. Знову ж таки їхавши перед Гальою. Після чого цей панок вислухав від мене кілька порад як варто і не варто використовувати цю чудо машину.
 
   А загалом мене приперло. Тим більше, що була лотерея і я виграв баночку, сочок, мило (цікаво де дівся шнурок), якусь гламурну майку яка мені в обтяжку. З того призу я дуже тішився хоч якась компенсація за манетки яка коштують 50$ Cry
 
З.І. Якщо ви ходити в такий заклад як Кабінет, то негайно перестаньте це робити, ви краще їздіть туди. Ми успішно випробували припаркувати в середині 8 роверів (див. світлини. бо праблєма якась з шарінгом пікаси туй).
 
З.І.І. Я ще шорти подер ):


Прокоментуй!

There are no comments yet.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET