Де свято?

12/31/08
Блог

    Сиділи і думали, чи є новий рік святом? Прийшов до висновку що для мене Новий Рік давно вже не свято, лише кілька додаткових вихідних, адже мене більшість речей повязаних з новим роком нервує. В місті натовпи п'яного бидла, пітарди, галімі феєрверки, ціни на ГК курортах шалені, і т.д. і т.п. Єдине шо мені ше подобається в цьому періоді це гарно прикрашена ялинка в хаті. Потім перелічили інші свята, і я зрозумів що в мене не лишилось жодного дня котрий я б вважав святом для себе, навіть мій День народження вже не свято. Невже це робота, рутина таке поробила. Для мене зараз свято це коли я  займаюсь приємною мені справою, а не число в календарі. Чи є таке ше в когось, чи то я тіко такий неправильний?


3 коментарі

  • Xanka 11:14 – 12/31/08

    Як на мене, то не свято \”приносить\” нам хороший настрій, а ми маючи цей самий настій влаштовуємо свято, а це вже, напевно, не залежить від дати в календарі :-))) Тож раджу не заморочуватись, на роботі не втомлюватись і налаштовувати себе тільки на позитивне :-))))

  • letrodectus 14:18 – 12/31/08

    не можу не погодитися про п\”яне бидло, пітарди і феєрверки, а ще, вибачте, засцяні під\”їзди в центрі міста (я якраз в центрі і живу). і ще – купи гімна від коней, які катають дітей на центральному майдані міста.

  • Natali 14:36 – 12/31/08

    [quote]натовпи п’яного бидла, пітарди, галімі феєрверки[/quote] Це теж жахливо дратує, і тепер ми вирішили (як минулого року) висипатись, наскільки це можливо під весь цей галас, а рано-вранці 1 січня в гори на сноуборд. Їдеш, нікого на дорогах нема, а в горах казка, супер! :-)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET