Перші кроки

02/02/09
Блог

Ні милицям

      Впереш за 2 тиждні я йшов двома ногами. Правда я ше страхуюсь милицями, але прогрес вже є. Хоча така травма вимагає 21 день в гіпсі, я його тепер буду надівати лише на ніч. Чим швидше почну розробляти ногу тим швидше і простіше це станеться. Взагалі людський організм цікава штука. Щоб підкачати мязи, потрібно дуже багато часу, а щоб атрафувати їх то потрібно дуже мало.

    Ще раз переконуюсь, що людина створіння дуже розбалуване. Поки є, не цінить. Ми всі плачемось, як нам важко, криза, кредити, ціни ростуть, нафта, політика і т.д., а про те що в них є здоровя, близькі, друзі, то ніхто про це чомусь не згадує, хоча це найважливіше.


5 коментарів

  • jin 18:53 – 02/02/09

    власне виздоровлюй скоріш… не знаю як рішення знімати гіпс, я (а мав таку неприємнсіть минулого року) його фактично не знамів, а натомість почав потрохи ставати на ногу без милиць, хоча ще і у гіпсі. І навіть фотографувати ходив так (хоча потім трохи нога поболювала, заде \”розходив\” досить швидко)

  • Dyak 20:33 – 02/02/09

    Дякую
    Нарахунок гіпсу. Перелому в мене немає, відповідно ставати на ногу можу без проблем. Єдинк обмеження це в русі стопи відповідно гіпс мені потрібен тоді коли я не контролюю ситуацію, наприклад у ві сні.

  • sumnamelodiya 23:26 – 02/02/09

    одужуй скоріше!
    і бережи себе!

  • Feuille 15:44 – 02/02/09

    сили тобі й наснаги скоріше стати на ноги, чоловіче!

  • Dyak 18:59 – 02/02/09

    Дуже дякую.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET