Во…

02/20/09
Блог

Час подорожі/дистанція

 І…

    Це графік складений одним дядьком з Будапешту. Тут розглядається відношення витрати часу на подолання певної дистанції за лопомогою різного транспорту у міському середовищі. Наскільки я зрозумів тест був зроблений ним самим. Як бачимо ровер показав себе найкраще.

    От вирішив і я провести такий тест, адаптований та локалізований до нашої місцевості. Автомобіля я немаю, і скоріш за все на даному єтапі життя добре що не маю, тому у тест не буде включено цього засобу.

Дано…

    Засоби
        – ноги (2 шт., вже більш меньш здорові, принаймні для нормальної ходьби)
        – ровер
        – тролейбус
        – транвай
        – маршрутка

    Загальні дані:

        – кожен тест буде розпочинатись рівно о 10:00
        – Не пішохідні тести будуь проходити по Вт, Ср та Чт, оскільки за світовою статистикою(в нормальних країнах принаймні) в ці дні прообок меньше ніж в Пн та Пт.
        – Відповідні пішохідні тести проводяться в Пн та Пт.
        – Пункт відправлення: місце проживання.
        – Пункт призначення: місце праці.
      – Тести будуть проводитись тільки в одному напрямку оскільки є гарантія дотримання часових змінних. З роботи я можу йти в різний час.
        – Під час кожного тесту відстань буде різна, тому всі маршрути будуть заміряні, за допомогою ровера та одометра.
        – Також до уваги будуть братись погодні умови, оскільки в нас в місті вони конкретно впливають на транспортну ситуацію.
        – Найменьша відстань від пункту відправлення до пункту призначення ~2 км.
        – Початок кожного тесту на графіку буде у точці перетину осей.
        – Кінець там де я намалюю жирну крапку.
        – Прибуття на місце призначення вважвється пікання карткою на прохідній.
        – Тести з використанням транспортного засобу на графіку буде відображатись двома кольорами, оскільки до/з зупинки потрібно йти пішки.
        – Важливим пунктом під час проведення тестів є дотримання ПДД окрім кількох моментів переходу дороги, бо певно тільки богу відомо чому там не зробили перехід.

Хід роботи…

Тест №1 Піший (явний аутсайдер по часу, за нормальних умов) Тест буде проведено для 3-х маршрутів, для визначення який краще і усереднення результату. 
Тест №2 Автомобільний Тест буде проведено для 2-х маршрутів, для визначення який краще і усереднення результату. Для даного тесту будуть використані наступні маршрутні таксі: маршрут №1 – 77/10; маршрут №2 – 29/29а.
Тест №3 Трамвайний  Тест буде проведено для 2-х маршрутів, для визначення який краще і усереднення результату. Для даного тесту будуть використані наступні трамваї: маршрут №1 – 9; маршрут №2 – 2.
Тест №4 Тролейбусний Тест буде проведено для 2-х маршрутів, для визначення який краще і усереднення результату, різниця маршрутів полягає у точці старту (від універу або пл. Юра, по відстані до Юра далі йти). Для даного тесту будуть використані наступні тролейбуси: 2/9/10.
Тест №5 Велосипедний (самий кльовий, і на мою думку переможний) Тест буде проведено для 2-х маршрутів, для визначення який краще і усереднення результату. Також в даному випадку можливе порушення ПДД (їзда по тротуарах).

    Нижче розплановано по датах для проведення кожного тесту. Календарний план може змінюватись в залежності подій які трапляються в моєму житті. Перші результати очікуємо після 1 тиждня тесту.


Прокоментуй!

There are no comments yet.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET