Матрацні думи…

04/08/09
Блог

Думки

Відчути наскільки важливий час допомагає виїжджання з роботи в 19:20 і в 19:40. Різниця просто капітальна. Машин та людей на порядок меньше.

Велосипедіистів з кожнем днем все більше. Бачу по тому, що з роботи/на роботу їду 10 хв., а зустрічаю як мінімум 5-6 чоловік. А вчора їздив обідати в інший офіс , по дорозі на зустріч їхав незнайомий мені роверист. Махнув рукою, було приємно, що є якийсь звязок/підтримка. Коли їхав додому ,то на Дорошенка побачив дівчину на ровері, котрій якийсь дядько ремонтував заднє колесо. Запропонував допомогу. Відмовились. Але думаю їм було приємно.

Контакти рулять :).

Проблема пересування на ровері Львовом, стає все гострішою з кожним теплим днем. Вже більше двох тижднів добираюсь на роботу, в гості, і по справах виключно ровером. Як правило комбіную дороги/тротуари. На дорозі, за день стикаюсь як мініму з 2 випадками відвертої не поваги до себе, як до повноціного учасника руху, можуть і не пропустити, і їхати так що для мене це буде небезпечно. На тротурах стараюсь їхати з такою швидкістю і траєкторією щоб не дошкуляти пішоходам. Тим не меньше вже отримав кілька невдоволених викриків "чого ти тут їздиш", як правило від людей похилого віку, як і в свою чергу кожного дня на Тургенєєва біля базару переходять дорогу так, що мені нема куди діватись, або тікати в потік машин або аварійно гальмувати.

А на днях одній дівчинці водій розбив губу, за те що вона показала йому середній палець після того як він її нагло зганяв з дороги. Дівчата майте на увазі.
Карпати. З кожнем днем засираються все більше і більше. Тому я обіцяю за будь-якої можливості звести/знести якесь сміття, яке було лишено не мною. І якби кожен не байдужий так робив може б і до байдужих прийшла свдомість.

В планах. Багато їздити, фоткати, писати. Ще планую змінити сайт бо щось він мені не дуже подобається.


4 коментарі

  • chrishoneybee 12:53 – 04/08/09

    Пропоную поширювати гарну традицію махати зустрічним велосипедистам! :-) Чим ми гірші від мотобайкерів? :-)

    І з сміттям – теж підтримую ініціативу. Сніг зійшов, і знову стало видно в якому смітнику ми всі живемо :sad:

  • Dyak 13:14 – 04/08/09

    Тепер буду махати всім двоколісним

  • chrishoneybee 19:16 – 04/08/09

    A! ше забула сказати шоб ти не надто захопився змінами сайту! Бо він нам і такий подобається! ;-)

  • Dyak 19:19 – 04/08/09

    Міняти буду то точно, бо мене нервує вже, але обіцяю буде тіко краще. :-)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET