Вульки 2009 відбулись

05/25/09
Блог

Вульки
Світлини Юрія Гавриліва
Світлини Павла Пивовара
 
Старт
Отже, таке очікуване дійство як Вульки 2009 відбулось. І відбулось успішно для багатьох, але провально для мене. Все по порядку. Отже, стартую в другій шерензі. Там всі рвуть, і я дурний рву.

Вульки Я

Це нічого, що я цілий тиждень хворів, і взагалі ставив під сумнів свій старт. Перед заїздом на сінглтрек, передімною падає Ecosee, причому падає непогано, як би я не бачив як він впав то влетів би йому на голову. Спиняю всіх позаду себе. Їдемо далі. На підйомах, мій кашель посилився, легені випльовую. Почала хапати печінка. Приймаю рішення сходити, оскільки мене почали обганяти дівчата. На КП №1 завершую свою муку.

Сиджу з Любком та Пляцком, гонимо. Тут проноситься Усама. По моїх неправильних підрахунках він перший. Думаю, потрібно його привітати на Фініші. Щоб приїхати швидше ніж він їду через село на фініш. Думав буде швидше. Фіг там. Усама приїхав 5.
 
Отже, висновкі такі, що потрібно тренуватися, тренуватися, тренуватися. Я ж за цей рік на Вульках був лише раз. Ну і хворим на трасу нєфіг лізти, та то і було і так зрозуміло. Але азарт на наступний рік є :)
З.І. Результати і враження


Прокоментуй!

There are no comments yet.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *