Вкрали ровер

06/25/09
Блог

 Але я його повернув.

А все почалось з кампотів… Вирішили ми закрутити пару банок вишневого кампоту. Старий ключ для закрутки зламався чи то від старості, чи то я такий сильний. Поїхав я на базар щоб придбати новий ключик. Приїхав я на привокзальний ринок, на вул. Горської. На тротуарі тьотя торгувала потрібними мені речима. Я спер роверика до бордюра, відійшов на метр і почав купувати те, що мені потрібно. Продавщиця, якось дуже швидко віддала мені здачу і ключ. Я розвертаюсь, а велосипеда немає.

Гамір, купа людей, очі починають бігати по атовпу в пошуках рідного ровера. Бачу урода в синій футболці і кєпці, метрів 20 від мене який веде ровер і вже сідає, щоб їхати. Я так швидко давно вже не бігав. Перша думка запустити металевий, кілограмовий ключ в кєпку тій гниді. Але цього я не зробив. Догнав я його, і тупо виштовхнув з ровера, він не хотів з самого початку віддавати, але і не дуже пручався. Розказував щось, що це його ровер, і шо йому його продали. Але мої крики і розмахи ключем його мабуть деморалізували і він віддав мого роверика. Чувак явно алкаш або наркоман, до 23 років. Був з ним його друг яки тільки з боку казав, "та віддай ти його". Я забрав ровер і пішов звідти.

Я багато разів моделював таку ситуацію, і завжди думав як буду жорстоко бити всім, що попаде під руку, ту гниду яка спробувала вкрасти мого ровера. Але опинившись в такій ситуації, чи то інстинкт самозбереження, чи що, але в мене там була одна мета, забрати своє і забратись звідти.

Що з того я навчився. По-перше, в самий здається безпечний момент, може статись таке. Людина яка потягнула мого ровера, не володіла ознаками інтелекту на своєму обличчі. Очевидно що він би продав його гривень за 100-200 якомусь вуйкові, а бабло би просадив на дозу та гральні автомати. Завжди будьте уважними. По-друге, завжди коли паркуєте ровер вмикайте найважчу передачу, це дасть вам кілька секунд, які можуть бути вирішальними.

Так що будьмо уважні.


7 коментарів

  • Андрій Рущак 16:49 – 06/25/09

    Ну добре що все добре закінчилося. Я собі якось і не дуже уявляю, як би я того чмиря бив.. З твого опису нічого крім відрази він не викликає.

    а з найважчою передачею ти гарно радиш!

  • dyak 16:56 – 06/25/09

    Ну в руках я тримав кілограмову залізяку, але так і вбити можна. А нарахунок відрази, я вже гріпси спиртом полив.)))

  • Lioniel 13:31 – 06/25/09

    Добре, що все закінчилось добре та без жертв.
    І дуже дякую за останню пораду. Бігаю я зовсім не швидко, тому якщо щось трапиться (тьфутьфутьфу) буде найціннішою.

  • dyak 14:24 – 06/25/09

    Та наздоровя )))

  • chrishoneybee 18:34 – 06/25/09

    та ти перець! знешкодив злочинця!

    ..в таких ситуаціях – все на інстинктах справді спрацьовує.. моя сестра якось закордоном так знешкодила араба, який поцупив гаманця в нашої знайомої – тупо вирвала в нього гаманець з рук з вигуками \”Поліція!\” :-)))

  • dyak 08:37 – 06/25/09

    Та де там знешкодив, просто забрав своє, а він далі ходить базаром в пошуках нової дози. Тре було все таки дати разок по хребі.

  • Iceek 17:15 – 06/25/09

    А в мене велик стибзили з самого двору, просто жах!!!

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET