Усьо пропало, шеф

10/05/09
Блог

От вихідними їздили ми до Сваляви. Це вперше я туди їздив після 1 вересня. Ох і файно відпочили за два дні, хоча фізично не відпочивали. Але про це буде згодом ;), а зараз розповім про деякі свої спостереження.

Що ж особливого сталося після 1 вересня, що я про це згадав. Правильно, з'явилося море студентів, в яких просто океан не використаної енергії, яку немає куди дівати.
Чи то я вже такий старий, але мене дуже напрягають компанії які бухають, кричать на цілий вагон "в нас так весело", ходять по вагоні і виясняють діла, дзвонять по телефону і цілий вагон має знати "як в тебе діла, братішка, а ми тут атдихаєм", після того йти в тамбур співати "батько Бандера прийде…", і всякі футбольні кричалки, типу "Карпати чемпіон". Бурхливим фіналом було кричання прізвища футболіста на протязі 5 хв., у тамбурі вагону. Ой як весело.

Останім часом, трендом крутизни серед молодих мачо стало загравання до провідничок, як і по віку і по розмірах значно обігнали тих же молодих мачо. Круто казати їй що вона гарна, сексуальна, має гарну зачіску. Головне, що це мають бачити всі інші мачо і дівчатка, має бачити цілий вагон, а вищим пілотажем крутизни є вщіпнути цю провідницю, за "нижнє полушаріє мозга", себто дупу. Також дуже круто діставати літрові пляшки горілки і кричати, що вже взагалі тупе паліво, назву своєї групи. Як виявляється назва групи закінчується цифрою 11, що говрить, про те що ці дітки порушують не один а кілька законів, а ще той хто продав їм пальне теж не святий.

Потім дуже круто зустріти Сірьожу, духа мукачівки, і разом з ним ричати чорний бумєр. Є в тих стадах, дівчата симпатичні, котрі і так мабуть мають повно уваги з боку мачо, тому вони вперто ігнорують вливання в себе пального а замість цього сидять і хвацько спілкуються на різноманітні теми. Тут головне дістати мобілку, включити на всю міць якусь пісню, від якої динамік телефону хоче ригати, і видає лише шум подібний на музику. Навушники при цьому успішно висять на шиї, мабуть такі модні зараз прикраси. Цікавий нюанс, що не важливо, яка концентрація мобілок є на квадратний метрі, вони себе почувають комфортно чи то 2 чи 3 телефони грають. Також при цьому ритуалі дуже важливо направляти динамік телефону в бік слухачів за примусом. Інші ж навколишні пасажири, не чують своїх думок від цієї какафонії, і лише споглядають з під чола на цих гарних, але, мабуть природа дає щось одне, не дуже розумних дівчаток. Добре, що хоч залишки соціальності в них ще є і вони реагують на зауваження таких старих пердунів як я.

Як я вже казав гарні дівчата не реагують на бухло і мачів. А як же бути дівчаткам на любітєля? Дуже просто, бухати на рівні з мачями, кричати, хохотати, бити хлопців по дупі і отримувати зустрічні ляпаси, і вести себе дуже розкуто. Ну а що, свою порцію уваги від мачів вони отримують, от тіко питання чи якість тієї уваги така як вони хочуть, хоча на без риб'я, і рак риба.

Особливої уваги заслуговує Укрзалізниця. Театр починається з гардеробу, а проїзд Укрзалізницею з каси. Хорошим тоном деяких касирш, наприклад касирші Свальвського ЗД вокзалу, є не видавання решти, у розмірі 40 копійок при купівлі 2ох квитків, і 80 при купівлі одного. Дрібничка, навіть на трамвай не хватить, але ж питання не в тому щоб видати, а питання в тому що ніхто ніц не говорить, просто дають квитки і все. Після мого питання а де решта, касирка без жодного докору сумління каже що в неї немає копійок, тоді я дістаю свої копійки, так щоб решта була попаперова, і не довольним жестом отримую свою гривню. Кльово виходить, якщо по прикиду на око, на пероні було чоловік 50, то по 80 копійок з кожного то виходить 40 грн, знову ж таки дрібничка, але це тільки один потяг. Непоганий бізнєс.

Наступний пункт на порядку денному, це сервіс. Не важливо, чи ви їдете в третьому класі за 13 грн, першому за 18 грн, чи першому за 24 грн, в якому є бар і здається кондиціонер, руки помити після туалету, ви не зможете. Воду відключили за неуплату чи що? А і ще вам прийдеться затикати носа під час ваших власних брудних справ, бо гімняхи після міцного козака шо їв сраня горохову зупу, не вдалось нікому змити, води ж не є. Ой що там, а нова новина, що УЗ знову підвищила якість сервісу, а з ним і ціни, а гімняхи як лежали в унітазі так і лежать.

Ось такий в мене получився, негативно налаштований пост старого пердуна. Нічо нічо, все шо нас не вбиває робить нас сильнішими, і міцними струменями власної сечі (якої набирається чимало в наших міхурах, бо не хочеться йти в той жахливий туалет, але в решті решт сили природи беруть верх) ми змиємо козацькі гімняхи, ну а раз нема гімнях, то й нема проблеми. Яка гарна саморганізована система.


12 коментарів

  • fuxx 19:32 – 10/05/09

    Правду люди кажуть: \”Не ту країну Гондурасом назвали\”. Мав щастя їхати в Раховозі (Львів Рахів) коли студенти всю дорогу крутили одну касету, де з двох сторін була записана одна!!! пісня – Башаков бэнд — «Кто такая Элис?»

  • dyak 19:59 – 10/05/09

    )))))))))))), я б здурів

  • chrishoneybee 13:15 – 10/05/09

    Уявляю як тобі полегшало після написання цієї довжелезної обуреної статті! :-))) Шкода, що навряд чи її прочитають ті, кому мало б стати соромно. ..цікаво, в чому причина цих всіх молодіжних модних стереотипів? можливо, частково справа в алкоголі – який в нашій нації напряму асоціюється зі святом і розвагами… я навіть чула колись про експеримент, коли діток в садку попросили продемонструвати свято – дітки сіли за столи і почали \”бухати\” – зображати як чокаються бокалами і все таке… а ще цікавіше – як з тим всім боротися???

  • dyak 13:22 – 10/05/09

    Найпростіше це не рекламувати алкоголь, і не продавати засранцям, але то дуже невигідно….

  • усамич 17:52 – 10/05/09

    та ну, не треба так погано дивитись. в нас ж не західні ціни на залізницю, тому не треба за ті гроші сподіватись на шось краще, ніж то, що є. головне шо тепер поїздів вистачає, не то шо кілька років тому.
    а про то шо молодь погана – старієш

  • усамич 17:54 – 10/05/09

    до речі. де фотки і звіт з чехії? якби в мене воно так довго було, то я би давно той рав нафік послав

  • dyak 18:39 – 10/05/09

    Зато мені полегшало, але згідний ціни в нас ше дай боже гуманні, а фотки з чехії і звіт будуть після вульок :Р

  • Анонім 20:49 – 10/05/09

    А цена важна? Ведь главное 40 коп. сдачи забрать!
    Молодожь не виновата, что страна не дает ей возможность нормально отдыхать (если и есть места, то оч дорогие для молодых студентов), соответственно, алкоголь для них- самый быстрый способ \”отойти\” от проблем житейских, который у современной молодежи немало тоже. Люди, вспомните себя в свои надцать! Разве вы так не отдыхали? Музыка, алко, галдежь! Тогда вы многое потеряли, чесно!
    Этот этап в жизни тоже надо пройти, чтобы потом понять насколько это глупо и бессмысленно)))
    А если напрягает, то у состоявшихся \”дядькыв\” должна быть машина как минимум, чтобы их не напрягала такая молодежь )))

  • dyak 09:38 – 10/05/09

    Ціна ту тне причому, але мене обурює те що касирша, навіть не запитає, а тупо забирає собі гроші.
    Молодь не винувата, згідний. Але зняття завжди можна знайти, зараз можливостей побільше. Памятаю себе на 1 курсі. Теж їздили, теж пили, але старались по меньше уваги до себе привертати. Так зараз розумію наскільки глупо це все. Ну зрештою я їх і не звинувачую, я просто виплеснув негатив, і мені полегшало. А нарахунок машини, вона мені в умовах міста буде тягарем, мені без неї набагато легше, а купувати її заради того щоб раз зїздити на 500 км теж не хочу. Миші плакали, кололись, але продовжували жувати кактус.)))

  • Анонім 14:56 – 10/05/09

    Ну, с их зп и неумением иначе заработать, они пытаются хоть как-то оторвать себе копеечку))
    Та какие у молодежи возможности? Люди культурно не развиваются, акселерация усиливается, а с ней почему-то и деградация. И если деградация настолько тотальная, то виноваты не детки, а социум. Мне современных подростков жалко, настолько недалекие они. И преподы в универах постоянно говорят, что с каждым годом все сложнее детям осваивать программу. Они не видят другого способа проявить себя. И чем вызывающе они себя ведут, тем они круче. Им хорошо промыли их моСк. Они ВСЕ одинаковые. Я считаю, что это не их вина.
    Сегодня утром девочка лет 12-13 в тралике потелефону разговаривает: \”та мы сначала по рево, потом кингс бридж, потом еще по пиву, а потом по домам\”. Я прозрела!

  • dyak 16:12 – 10/05/09

    Ну нарахунок знайти собі заняття, то не проблема головне бажання. Тим більше зараз коли настільки доступна інформація(інтернет). Також згідний з тим шо середовище теж винувате. Та хоча б тим що реклама пива і алкоголю всюди. А футбол без пива не футбол. А взагалі, коментар взяти з одного блогу «Нынешние дети любят роскошь; они дурно воспитаны, не уважают начальство, непочтительны к старшим и предпочитают занятиям болтовню. Дети теперь тираны, а не слуги в доме. Они уже не встают, когда входят старшие. Они перечат родителям, сплетничают со сверстниками, обжираются лакомствами за обедом, сидят, закинув ногу за ногу, и измываются над своими учителями».
    Сократ.

    Сказано около 2500 лет тому назад.

  • Xanka 15:52 – 10/05/09

    Як на мене, то люди зараз жорстокіші стали і потроху втрачають здатність до співчуття :sad:((. Розумію, що важко, масмедіа до того привчає і так далі, але все одно не перестаю дивуватись, це ж і від виховання багато залежить, таке враження, що ні батьки, ні викладачі більше не є авторитетами для підростаючого покоління, … телевізор і дибільні шоу виховують нашу молодь :sad:(((((

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET