Рецепт соціальний – “Шумні сусіди”

11/04/09
Блог

Шумні сусіди

Так сталось, що сьогодні мені потрібно було підготуватись до одного екзамену, і я сидів і читав необхідну документацію. А ще так сталось що стіна, біля котрої стоїть ПК, є спільною з іншим будинком, і по ту сторону стіни в когось стоїть рояль. На протязі 4 років, що ми живемо в цій квартирі, ніколи не чули того роялю, аж раптом вже з місяць, його чути через день. Він нас ніколи не напрягав, і завжди грав гарні мелодії. Аж раптом сьогодні, рояль видавав якісь лише какфонічні звуки і ніяк не мелодії. Очевидно що ці звуки не дуже сприяли мому навчанню.

Раптом я згадав, що колись, ще в школі друг приніс мені музику в стилі Хардкор, я не дуже її слухав, і незнав для чого вона мені, але чомусь і не стер. Я її відкопав з магнітних нетрів жорсткого диску, приставив одну 20-ватну колоночку до стіни, і додав на еквалайзері трохи басів, і включив цю симпатичну мелодію. Мелодія триває 1:45 сек. Але вже після 40 секунди, за стіною запанувала тиша. 

Ось тут ця чарівна композиція, важить всього 2,5 Мбайти. Кого цікавить назва скажу залюбки. :) Живіть в мирі зі своїми сусідами. Не потрібно з ними свартись. Клин, клином….


6 коментарів

  • chrishoneybee 10:43 – 11/04/09

    Ого! А що за екзамен? :-)
    Колись!

    …до речі, форма додавання коментарів така матьора тепер стала, почуваєшся майже як пілот винищувача, коли пишеш комент :D

  • dyak 11:24 – 11/04/09

    Екзамен на QA рівень, тко з нього, здав успішно, навіть сказали досить кльовий результат. :whistle:

    Ну стосовно форми, то так, забавки, я взагалі на свій сайт ледве дивлюсь так мене нервує то все :Pinch: , криве, грядуть глобальні зміни, але ненаю коли бо то тре багато роботи, щоб зробити так як би мені хотілось, а часу мало. :dry:
    З.І. забираю капчу, якщо кількість спам коментів перевалить за 5 на день, ставлю назад :-x

    блін кіко смайлів.

  • Serjart 16:14 – 11/04/09

    Це тобі ще пощастило з сусідами. От в мене раніше там були репетиції рок-гурту, доки батько не витримав та не почув грюкати в стіну й матюкатись. :D

  • Dyak 16:22 – 11/04/09

    Згідний, колись мав сусідів де син був наркоман а мама свідок єгови. :0

  • fuxx 00:21 – 11/04/09

    Кажуть значно ефективніше включати не музику а якусь радіопередачу. Тоді до опонента будуть доходити нерозбірливі звуки якоїсь гучної розмови і мозок буде дуже тужитись намагаючись зрозуміти що там говорять :-)
    А музику можна ігнорувати, або попасти на \”однодумця\” :-)

  • Dyak 07:08 – 11/04/09

    Дякую за пораду, тре буде наступного разу спробувати, але наразі потреби не виникало :-)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET