Як це було, Night Madness 2009

12/07/09
Блог

Night Madness 2009

Хтось,- "Добре, що стільки нормальних людей проміняли телевізор на нчіний ліс"
Хтось інший,- "Хм, ти впевнений що вони нормальні :))))"

Світлини
Світлини Олексія Рибакова

Отже, з суботи 5го грудня на неділю 6го грудня, відбулось славнозвісне нічне вело вар'яцтво. Варто зазначити. що минулого року ця подія планувалась, як одноразовий стьоб з велозмагань, і для фану учасників і вболівальників, просто хотіли потусуватись :). Цього року, минулорічні учасники, і потенційні цьогорічні учасники, самі захотіли цю імпрезу. Організатори постарались на славу, і навіть я трішки допоміг, нарізав свою робочу макулатурі на шредері для розмітки траси :). В таборі було світло, гречка, чай, електронне відстежування результатів. Відеооператори з освітленням і генератором, фотографи з дистанційними спалахами та парасольковими відбивачами. Все було гут. Кількість учасників і вболівальників приємно вразила.Лише небесна канцелярія не порадувала снігом((.

Спочатку, я планував їхати, але два фактори змусили мене лишитись в таборі. Я цілу суботу був на хрестинах, в якості хрестного батька, тому був наїтий і трохи напитий, і друге, була відсуня одна людина, яка мала півтори години клянчати, щоб ми проїхали трасу))). Відразу як приїхав, то був здивований тим, що діється на стартовій галявині, а там було повно люду, світло, тарахтить генератор, передстартова метушня йде повним ходом. 

Суддівський куточок

Трішки погомонів з людьми, та й думаю тре пофоткати. Ось тут я відчув один з найосновніших недоліків фото мильничок відносно дзеркалок. Це розмір матриці і відповідно її шумнімсть. Ну, але як акзав дядько, в честь якого назвали тачанку, для базарних бабуль, "Маємо те, що маємо", тому фоти ніочінь.

Ремонт

Останні передстартові підготовки байків, брифінг, 5-хвилинна готовність, гудок і 35 чоловік, рвуть і летять у темряву на зустріч калюжам і болотам. 

NM 2009

 І от за 32 хв, з'являються перші участники. Першим йде гість з Ужгорода. 10 км, за 32 хв, це шалена швидкість, вночі, по лісі, а для ужгородця, ше й не відома траса, це дуже круто.

Турист героїні

Але на цьому враження не закінчились. Була там пані Анна, яка їхала трасу, на туристі, що на фото вище, але родзинка в іншому. Цій пані, щоб не брехати бо точно незнаю, вже за 60 років. І вона успішно, хоча і повільно проїхала трасу. Дай бог їй здоров'я.

КП

Так народ ганявся до 5 ранку, хтось сходив, хтось ні, когось підводила техніка, а комусь допомагала. Ми собі тусувались в таборі, і чекали на фініш. Всі приїхали живі здорові,і саме головне щасливі.  Нагородження, подяки, оплески, прощання і роз'їзд по домах. Наступного року, думаю буде ще ліпше.

Нагородження

 Сподобались фотки фотографа з парасолькою :) Олексія Рибакова. Лінк зверху, а для затравочки ось одне фото.

Night Madness 2009

Знаю, що там ще були фотографи, але фоток їхніх наразі не бачив. Як знайду лінки додам, і десь має бути відео на НТА іна ТРК Люкс. А наразі відео від babikes.com.

І ще пару лінків:
Спогади вар'ятів
Таблиця результатів


4 коментарі

  • chrishoneybee 16:05 – 12/07/09

    от молодці вар*яти :)
    http://a-photo.lviv.ua/NM/content/0040_IMG_2918_large.html – отой смішний, як статуя свободи – за свободу всіх вар*ятів!!!! :P

  • Dyak 16:23 – 12/07/09

    А я забув ключі від хати і мусів Оксану в 6 ранку піднімати щоб мені двері відчинила. Але в нас вхід в квартиру по балкону, відповідно їй тре було з теплого ліжка на двір виходити. Така смішна була )))

  • Xanka 12:25 – 12/07/09

    Я б на тебе подивилась який би ти вибіг спросоння 8). Хоча і дійсно смішно вийшло, я так спішила, що одягнула толстовку капюшоном спереду і потім ще трохи неадекватно поводилась…поки не прокинулась остаточно :lol:

  • BuR 01:26 – 12/07/09

    є фотка з нагородженням))),аже тепер побачив

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET