Зима…

12/21/09
Блог

Зима...

Сьогодні був чудовий схід сонця. Давно я не бачив сходу сонця. А сьогодні побачив, не очікувано. Шкода мав при собі тільки телефон. Але хотів не про схід згадати, а про те що якось вже після свята Миколая, все по іншому, вже якийсь передноворічний настрій, хоча для мене остані кілька років новий рік, не більше ніж вихідні дні. В п'ятницю, львівські водії , і не тільки, відчули всю любов зими, снігу і політиків, які прижджають агітувати. Саме цікаве, невже організатори, агіт акцій та і самі політики не розуміють, що своїм приїздом, вони допустимо загітують один зал, на 2000 чоловік, але тим блокуванням доріг, тим що навіть трамваї в четвер стояли, вони роздратують кілька дестків, а то і сотень тисяч людей. 

Я як завжди був на ровері, і їхав додому паралізованим містом. Люди дивились на мене або з заздрістю, що я їду додому, або зі здивуванням, що я придурок, бо їду ровером. Але, коли проїжджав по вул. Дорошенка, то вулиця стояла, бо бідолахи зверху буксували ни місці. Я не міг на то дивитись, припер ровера до дерева, тай почав штовхати якусь Шкоду. Смішно було бачити здивовані очі у дзеркалі заднього вигляду, але бідолаха поїхав. І я собі подумав, це ж якщо домовитись з кількома 10тками роверистів, щоб в такий момент оперативно виїхати на дороги і допомагати водіям, то ж як можна підняти ріспект і уважуху, по відношенню до велосипдистів. А мо хтось з водіїв би й задумався та й пересів би на велосипед. Вдома побачив великі плюси їзди на морозі і в сніг, за 15 хв як ровер встиг покритись інієм, а потім відтаяти, він був чистюсінький, а ґума взагалі як нова.

Цікаво як там люди на Буковель з'їздили. Га, люди?

Доречі, сьогодні найкоротший світловий день в році, а попереду найдовша ніч. Хто зна, може в середині вересня 2010, в Україні різко зросте народжуваність ))).

З.І. Я був чемний того року, і маю троха ніштяків від того Микольця)))), а ви?


4 коментарі

  • fuxx 22:05 – 12/21/09

    Побачив схід певне через те що він сьогодні найпізніший в році :)

  • Dyak 10:07 – 12/21/09

    просто я як правило з дому виходжу не раніше 10 а вчора в 8 вийшов )), ну і сонце пізнє було само собою )

  • chrishoneybee 10:23 – 12/21/09

    хеееех.. проїхалась сьогодні вранці під дощем і вже почала скучати за зимою з твоїх постів :)

  • Dyak 10:38 – 12/21/09

    ага, сьогодній йшов тими морями, і думав а сніг то був файний

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET