2009 рік, па-па

12/29/09
Блог

Па па 2009

Ось, вже остані краплі 2009 року витікають з крану життя, і всі, навіть не усвідомлюючи, підбивають якісь підсумки, досягнення, які були у них в різних галузях, чи то робота, чи то життя. Для мене цей рік був ну дуже насиченим. Як згадую, що вдалось відчути, пережити за останій рік, то аж дивно, бо відчувається, що це пару років.

Отже номінації

Досвід року: Рік в мене почався, скоріше невдало ніж вдало, але я це сприймаю як досвід, а досвід це завжди добре. Зрозумів про себе кілька речей. Моя дружина може працювати і дбати про пораненого чоловіка, так що можна йти воювати :), і те що в критичних ситуаціях я здатен зберігати спокій, і саме головне, щоб бути щасливим достатьно дуже не багатьох речей.

Купівля року: Ці дві речі входять до мого списку топ-5 найкорисніших речей для ровера. Чому я вважаю саме ці  речі купівльою року, а не якісь там речі для дому, або що. Просто ці речі , служать лише мені, я використовую їх найчастіше, і найчастіше відчуваю від них користь. Отже це контактні педалі для байка , і мега дудка. Завдяки цим дівайсам, я маю +50 до впевненості і +20 до безпеки на дорозі.

Вечірка року: Я не є прихильником всяких клубних, дискотечних і т.д. заходів. Мені більше довподоби якісь квартирні вечірки. Але цього року вдалось побувати на вечірці в трамваї і це було весело.

Мрія року: Цього року я визначився з відповіддю на питання "Яка твоя мрія?", до того в мене не було однозначної відповіді. Хто зна, можливо вона колись виповниться, можливо колись просто зміниться, а можливо так і залшиться мрією. На то вона і мрія.

Річниця року: Нашій велосім'ї виповнився один рік . Ось перечитав коментарі і згадав не виконану обіцянку )))

Подорож року: Отут я незнаю що казати, я не можу вибрати. Точно знаю що це був найбільш подорожній рік в моєму житті. За цей рік я з своєю коханою, відвідав кілька країн, не так як планував, деякі взагалі не планував, але дуже тішуся з того що це нам вдалось. Ми були на заході (Буда і пешт, Краків і Прага), на сході (Москва), і на півночі (Мінськ , Санкт-Петербург) відносно України. Я по новому відкрив для себе Україну, і зрозумів що далеко їздити не потрібно, щоб побачити щось вражаюче, часто навіть за межі області не потрібно їхати. Написавши кілька речень зрозумів, що подорож року була подорож у Стільсько та Свірж, не далека, коротка, але настільки приємна і чудова. Зрозумів що вихідні дні можна проводити набагато якісніше ніж дивитись зранку караоке, чи ходити по базарі. Відкрив для себе красу Чернівців і велич Кам'янцья-Подільського. Зрозумів, що цікаве зовсім близько і його багато: Звенигород, Годовиця , Велике Колодно. Знову мені вдалось затягнути свого роверика, на один з найгарніших хребтів українських Карпат.

Негатив року: А без цього нікуди. Цього року було три речі які мене старшно пригнічують.1 Це виборча агітація, ну страшно як вона мене нервує, це при тому що я не дивлюсь телебачення і не слухаю радіо. 2. Я більше ніж на 100% переконаний що це наслідок першого, і це паніка навколо стандартної, щорічної епідемії грипу. і 3. Я майже позбувся одного з найкращих друзів.

Змагання року: Цього року я приймав участь у Вульках 2009 та у Пробі HARD, і був одним з організаторів Вульок ХСО. Тим не меньше для мене по враженням змаганнями року була Проба HARD, все жтаки вражень від участі у 6ти годинному, командному марафоні в дощ по більше.

Відкриття року: Звичайно ж відкриттям року для мене був талант моєї коханої, який сильно проявився власе 2009 року, що не заставило довго чекати на створення засобу ділення тим талантом з навколишнім середовищем, а саме zabahanka.com.ua. Скажу, що  робота над сайтом, спонукала мене до більшого вивчення технічної сторони веб дівелопменту, що підняло мій рівень знань в цій сфері з зеленого паростка до тоненького але вже деревного стовбура.

Знайомство року: Цього року я познайомився з багатьма людьми в офлайні, але не думаю що їхні імена вам щось скажуть. А от онлайнові знайомства 2009-ого року стали для мене найбільш цікавими за все моє онлайнове життя. Отже знайомство року – Сhrishoneybee. Може так і негарно казати, але я навіть маю артефакт від цього знайомства ))).Дякую Христино.

Ось так виглядав цей рік. Було ще багато різного, але в цьому вирі подій всього не згадаєш, а тут хоч маєш записано. Ось знову я пишу і розумію, що якщо я не закину цю блогерську справу, ще хочаб пару років, то через кілька років, в черговий раз апгрейдячи двигунець сайту, перегляну всі дописи і згадаю, і подію, і знайомство, і мрію якогось там року. І може від того життєвих сил додасться і захочеться творити і здійснювати. 

З наступаючими святми, вітаю вас шановні читачі і споглядачі. Побачимось в 2010 році, не сумуйте  ;)


10 коментарів

  • chrishoneybee 13:50 – 12/29/09

    Вууууухуууу! В мене окрема номінація!! :D
    Я в приємному шоці! :o 8) :-)

  • Dyak 13:56 – 12/29/09

    Заслужено ;) :lol: Коли показуватимеш свої 365? Я от теж планую сплагіатити таку річ наступного року

  • chrishoneybee 14:28 – 12/29/09

    Звіт 365 мабуть першого числа буде :)

    Офіційно передаю тобі естафету на 2010! Я вже наступного року пас – буду вже чимось іншим може хворіти :)

  • ELECTRIC 17:55 – 12/29/09

    Сподобалась картинка і розповідь про кілограмовий ключ в голову:)

  • Dyak 17:57 – 12/29/09

    Ну кілограмовий(думаю наспраавді він меньше важить) ключ, тоді був тільки в руках, а зараз чесно кажучи дуже часто жалкую що не скористувався ним. А картинку вччора пів години в Джімпі малював. ))))

  • ELECTRIC 18:33 – 12/29/09

    [quote name=”Dyak”]Ну кілограмовий(думаю наспраавді він меньше важить) ключ, тоді був тільки в руках, а зараз чесно кажучи дуже часто жалкую що не скористувався ним. А картинку вччора пів години в Джімпі малював. ))))[/quote]
    гарно вийшло :)

  • Andr1y 19:36 – 12/29/09

    Класно, коли є що згадати, коли купа записів у блозі по яких можна пригадати “Як ще було” :)
    Треба вже й мені якісь підсумки підвести та пляни на новий рік опублікувати.

  • fuxx 19:54 – 12/29/09

    А у мене то є певне найгірший рік. Майже весь чорною смугою, з мініатюрними проблисками білого. Ще й тепер на завершення не дає спокою.

  • Dyak 20:37 – 12/29/09

    2ELECTRIC, дякую

    2Andr1y, сам все переглядав перечитував, і зловив себе на думці, що як би не мав блогу, то певно би й частини не згадав.

    2fuxx, у всіх буває, але за чорною полосою завше біла, головне не опускати носа ;-)

  • усамедж 11:30 – 12/29/09

    як то файно, шо я теж ввійшов в рейтинх. дякую дяку
    з НР!

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *