Проект 365 – тиждень #2

01/15/10
Проект_365

Продовжую, в тому самому ритмі :), тиждень номер два. Фігня лишилась :)

Лікуюсь. Тиждень почався під патронатом простуди. А як відомо простуда пані капризна, і пік капризів припадає на вечір. Вдихання пари з ефірною олією, заспокоює ці капризи.

Лікуюсь

 Лікуюсь2. Ще один спосіб, боротись з тою заразою.

Лікуюсь

Малюю. Якщо хтось пам'ятає такий далекий тиждень #1, там я шось кодував, то це пов'язані події ;)

Малюю

Слухаю. Я вже давно чув пісню групи Оркестр Че – Усама, яку мені дав послухати Усама ))), але я послухав і забу(и)в, а в грудні я закачав всі їхні пісні, і тепер майже кожного дня слухаю. Дуже мене пре скрипка, флейта, бас, та інші.

Слухайу

Везу. Надумався я сам робити меблі додому. Купив спец приладя, але купувати ДСП для тринування жаба дусить, тому тут на допомогу приходять бабайки. Бабайко Jed дав мені ддомашні відходи ДСП для тренування. От я після роботи їду з ними в трамваї.

А і стосовно трамваю. Jed жиє в районі вул. Промислової, а я люблю їздити туди трамваєм. Чому? Все просто, це міні квест. В кінці Промислової трамвай має кінцеву де розвертається, і я стараюсь зробити всі справи так швидко щоб сісти на той самий трамвай, ну і 1 гривня економиться :). Я вже квест той проходив разів 3 :).

Везу

Свердлю. А ще ріжу, скріпляю, фрезую, і т.д. Матеріали для тренування були успішно пущені на тренування. Скажу вам ніц складного, найскладніше це рівно відрізати електролобзиком кусок дерева, бо пилку легко веде. А скріплення ДСП конферматом(меблевим болтом), це щось, дуже міцне.

Свердлю

Дивлюсь. Мене вже нудить від спроб купити квитки на того дурного Покахонтаса, тому після дуже кльових світових відгуків про "Шерлока Холмса" Гая Річі, ми вирішили не паритись і сходити на прем'єру. Так, в четвер о 10:00. Не жалкую ні каплі пустий зал, дешеві квитки, кльове кіно. В стилі Гая Річі. А радянський Шерлок Холмс тепер не сприймається серйозно. Англійський Холмс, навіть би Брюса Віліса накопав.

Дивлюсь

З.І. Думаю тепер ви бачите той дурацький вотермарк на фотках, нажаль змушений ставити його, оскільки цього тиждня була помічена крадіжка. Розбираємся.


4 коментарі

  • усамедж 10:30 – 01/15/10

    цікаво

  • Dyak 10:57 – 01/15/10

    Що саме?

  • ALex 19:46 – 01/15/10

    дайош #3!

  • Dyak 20:29 – 01/15/10

    ше рано, тіко 4 дні нафоткав :)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *