Проект 365 – тиждень #3

01/22/10
Проект_365

Останім часом, в мене дуже мало вільного часу, якісь побутові хлопоти, лінощі, і ше всякі позиції планет і галактик не дають здійснити омріяне. Але "Проект 365" буде жити навіть за таких умов. Нехай сірі тиждні чередуються з кольоровими, але нас цим не залякаєш. Отже продовжуємо панове.

Зима. Мені майже пофік на те що робитьсся на дорогах, тому ця зима мені приносить лише радість, а краса яку дарують нам білі мухи, нехай викликає лише позитивні емоції. А краса ця може бути дуже навіть в звичному місці.

Зима

Космодром Львів. Так, саме так, у чудовому древньому Львові, вирішили зробити стартову станцію для ракет. Де? Як де на найвищій точці Львова, Високому замку. В цю суботу, був запуск ракети. Я встиг сфотати. Насправді то розумні українці тікали з землі перед виборами "Президента" України.

Львівська ракета

Вєбори. Ех, правду співає гурт Лєнінград про вибори. А ми перед тим як зробити вибір, толку з якого нуль, пішли дивитись "Різдвяну історію", доречі мульт ніфіга не для дітей. Ну а вже потім зробили свій громадський обов'язок. Доречі я зрозумів, чому ті прозорі тумбочки з дірою звуться урнами, бо то все що ми туди кидаємо то сміття.

Вибори

Меблі. Так я далі марю саморобними меблями. Ну і перед тим як робити реальні меблі, тре зробити віртуальні. 

Меблі

Горе. В кожного є речі які йому дорогі, при чому не матеріально, а власне історично. До таких речей людина привязується і дуже любить, як би банально і меркантильно це не звучало. Дуже часто річ куплена за 10 монет, і яка виконує свої функції так само або ше й краще ніж аналогічна річ куплена за 100 монет, стає настільки рідною тобі, що при втраті 10 монетної речі будеш жалкувати більше ніж при втраті 100 монетної.

Інший випадок коли ця річ нагадує якусь чудову історію, будучи учасником якої тобі було добре. Так до чого я. А до того що цього дня, мої улюблені навушники приказали довго жити, і заглохли вічною тишою на праве вухо. Я дуже любив ці навушники. Їм вже 7 років. Їх я купив за перші зароблені гроші, для першого плеєра, після якого було 4, але навушники лишались ті самі. Я заплатив за них 20 доларів, я купив їх в Москві. Вони були дуже зручні і давали чудовий звук на всіх рівнях гучності, і якщо дивитись фоти з подорожей, якщоподорож не вело, то вони обовязково обіймають мою шию. Це були чудові навушники, які дарували мені музичну радістьв моменти суму. Я не забуду вас, і знаю що інших таких не буде. Я відпускаю вас… (витираю скупу чоловічу сльозу)

НАвушники

Порадьте мені якісь файні вуха, бо я скоро вглухну на одне вухо.

Зима далі. НУ що жалкіє людішкі, думали стихія відступить і ви зможете далі гасати своїми тазіками, ходити без шапки, надіятись шо окуляри не запотіватимуть при вході в тепле приміщення, "А фіг там"- сказала сніжна королева, і підкрутила рівень морозу в своєму холодильнику.

Зима

Посткросінг. Ось тут, Христина писала список того що вона запланувала на наступні 3 роки. Коли я читав той список, то мою увагу привернуло невідоме мені слов Postcrossing. "Новий вид сексу"  – подумав я і поліз дивитсь на сайт www.postcrossing.com, ну а що, цікаво ж. Аж виявилось ні, це такий собі вид розваги, чи як би то сказати. Вопщім, реєструєтесь, отримуєте адресу якогось там кінця світу, і надсилаєте туди листівку. От я зареєструвався і першою мені випала адреса кубіти з Китаю, а точніше з Шанхаю. Звати її Чао, чи Цао, ні панімаю я па їхніму ніхєра. НУ я зразу закупився листівками і марками. Бо ж то можна слати кіко хоч. Але не зразу, а по черзі. Ну спробуємо.

Postcrossing

Ось такі в нас пироги, складаються. Чесно кажучи, бачу користь того проекту, хоча б втому, що коли ввечері думаєш що потрібно щось сфоткати, зразу думаєш що потрібно себе зайняти чимось цікавим, навіть банально під час дороги на роботу розглядаєш речі на які раніше не звертав увагу.


10 коментарів

  • усамедж 10:53 – 01/22/10

    з ракетою – суперово.
    а про посткросінг напиши потім, чи надовго вистачить ентузіазму

  • Dyak 11:36 – 01/22/10

    напишу, сьогодні вкинув листа в скриньку і віршика придумав.

    “Щедрик, щедрик, щедрівочка,
    Лети, лети листівочка,
    Не далеко і не близько,
    До китайського дівчиська.”

    Сенкс за ракету. Я її ше на плівочку зазняв,сьогодні забрав плівку. По фотках на найбільшому індекс прінті, мені захотілось ше фоткати в чб.

  • nnn 13:01 – 01/22/10

    в тебе в адресі сайт посткросінгу помилка

  • nnn 13:01 – 01/22/10

    а ще не можна редагувати коментарі з помилками

  • dyak 13:13 – 01/22/10

    [quote name=”nnn”]в тебе в адресі сайт посткросінгу помилка[/quote]
    Дякс, виправив

    [quote name=”nnn”]а ще не можна редагувати коментарі з помилками[/quote]
    Усьо буде :)

  • chrishoneybee 13:15 – 01/22/10

    АААА! Так не чесно! :) Поки я списки складаю, ти вже відсилаєш листівку в Китай! :eek:

    Прониииира!

    п.с. Ще хотіла сказати, що фотографії дуже гарні, але шкода, що там так мало обличь. Тобі вкінці року точно захочеться побачити посмішки рідних людей, друзів! Так що час від часу і на них повертай свій об’єктив ;-)

  • dyak 13:21 – 01/22/10

    [quote name=”chrishoneybee”]АААА! Так не чесно! :) Поки я списки складаю, ти вже відсилаєш листівку в Китай! :eek:

    Прониииира![/quote]

    :P Я от якраз пишу ще дві листівки, в Фінляндію і Шотландію. Що, може позмагаємось в кого на кінець року буде більше кілометрів?

    [quote name=”chrishoneybee”]
    п.с. Ще хотіла сказати, що фотографії дуже гарні, але шкода, що там так мало обличь. Тобі вкінці року точно захочеться побачити посмішки рідних людей, друзів! Так що час від часу і на них повертай свій об’єктив ;-)[/quote]

    100%, зрозумів чого мені бракує, бо дивлюсь, а воно щось та й не так. Але є такий факт, що після свят всі якісь зайняті, і я втому числі.
    Наверстаємо :)
    Будуть поради від прожект365 гуру, велкам. Буду вдячний.

  • ALex 13:31 – 01/22/10

    я меблі малював в спец тулзі – перевагою такої є викройка деталей…
    ми з Христею також бачили в суботу “ракету” – майже з таким самим ПП :)
    щодо вух – використовую [b]Sennheiser PMX 100[/b] – дуже ними задоволений, однак за 1,5 року користування шнур біля штекера перегнувся :-|

  • chrishoneybee 13:43 – 01/22/10

    [quote]Я от якраз пишу ще дві листівки, в Фінляндію і Шотландію. Що, може позмагаємось в кого на кінець року буде більше кілометрів?[/quote]

    можна спробувати.. даю тобі місяць фори! зараз маю купу незавершених справ і відпустку на носі :)

    [quote]Будуть поради від прожект365 гуру, велкам. Буду вдячний.[/quote]
    гггггг :D

  • Dyak 13:50 – 01/22/10

    [quote name=”ALex”]я меблі малював в спец тулзі – перевагою такої є викройка деталей…[/quote]
    Ага це б було корисно, що за тулза? Хоча мені в Скечапі дуже просто малювати, але на викройку таки багато часу йде.
    [quote name=”ALex”] однак за 1,5 року користування шнур біля штекера перегнувся :-|[/quote]
    гляну, сенкс.

    [quote name=”chrishoneybee”]
    можна спробувати.. даю тобі місяць фори! зараз маю купу незавершених справ і відпустку на носі :)
    [/quote]

    Прикіл в тому що воно само видає рендомну адресу, і поки я по всяких фінляндіях, шотландіях по 3000 км збираю, тобі раз якесь чилі кине, і все. Так що є елемент фортуни :)
    Доречі був приємно здивований вартістю листівок, за 5 штук заплатив трішки більше 2-ох гривень. Але я скоріш за все друкуватиму власні зі своїх фоток. Бо судячи з описів людей архітектура на листівках їх найменьш цікавить.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *