Звернення до кандидатів в перзиденти України

01/22/10
Блог

Львів корки
Фото Юрка (с) bur-olsh.livejournal.com

Це звернення варто було б адресувати усім кандидатам в президенти України, але оскільки зацікавлених лишилось тільки двоє, то і звернення більшою мірою до них. Причиною цього звернення є події у Львові які трапились 22 січня 2010 року.

Шановні Юліє Володимирівно та Вікторе Федоровичу, в даному зверненні я не збираюсь висловлювати до вас ні симпатії, ні неприязні. Я хочу лише вас дещо попросити, і пояснити причину мого прохання. Думаю це прохання висловить думку більшості львів’ян.

БУДЬ-ЛАСКА, не приїздіть більше до Львова! Не важливо чи це епідемія чи це передвиборча кампанія, чи це робочий візит. Навіть стихія не паралізує місто настільки як ваші приїзди. Люди не можуть добратись з робіт додому, вони змушені стояти на зупинках при морозі -15 градусів за Цельсієм, або тиснутись в тих рідких маршрутних таксі, яким вдалось вибратись з заторів. Я вже не говорю, про машини екстреної допомоги. Ваші приїзди не потрібні більшості львів’ян, бо в поєднанні з засніженими дорогами це просто катастрофа.

Якщо приїзд зумовлений виборчою кампанією, то невже ви думаєте, що здобувши, в 100 процентному ідеалі, кілька тисяч прихильників, ви не викличете негативні емоції у кількох десятків і то й сотень тисяч людей. Нам від того не тепло, лише холодно. Якщо це робочий візит, то набагато простіше зробити телеміст як це робилось під час епідемії, і бюджету від того легше, і люди не страждають. Або можна відсилати до Львова спеціально натреновану, але менш короновану людину, статус якої не потребує паралізації центру міста. Всім від того буде краще.

Якщо хтось в черговий раз захоче відкрити кран цілодобового постачання води, то повірте, це зможе зробити сантехнік І-го розряду Петро, котрий як мінімум три роки вчився відкривати такий краник, а якщо і не вчився то має в тому неабиякий досвід.

Зробіть нам таку ласку, НЕ ПРИЇЗДІТЬ ДО ЛЬВОВА!!!

Подяка вам від вдячні мешканців древнього, з вузькими вуличками, Львова.

З.І. А якщо вже ну дуже потрібно, то приїздіть на вихідні, центр і так перекритий.


12 коментарів

  • Тарас 02:39 – 01/22/10

    Уяви обі, вони всі живуть у Києві і кожного дня їздять по столиці. Там паралізовано все! Люди скаржаться частенько.
    Ще й депутатів з “вогниками” возять, а їх 450 :(

  • Dyak 02:44 – 01/22/10

    НУ тут навіть не знаю вже ніц не поробиш, ну до нас можна хоча б не приїздити. Та і в Києві, думаю більше обїздних шляхів, хоча незнаю, а ві Львові центр закрив і вже капець, бо не так легко з однієї частини в іншу не через центр.

  • Тарас 02:51 – 01/22/10

    Ти маєш рацію.
    Львів не будували для мерсів та інших буржуйських авто, які несуться через заблоковане місто

  • fuxx 11:38 – 01/22/10

    Я в п’ятницю замість стандартної поїздки робота-дім отримав бонус – екскурсія “пізнай рідний край” – в два рази триваліша поїздка закапелками Львова за стандартну ціну.

  • Dyak 11:45 – 01/22/10

    А я прогулянку вечірнім містом, тре було їхати на пасічну я був на бандери, пішочком до зеленої, пропуск кількох маршруток, котрі були напічкані як шпроти, і нічо добрався.

  • усамедж 10:57 – 01/22/10

    ну якшо вже дуже треба, то хай приїжджають. от тіки аби мітингували десь в брюховичах/сихові/рясне2/галицькому перехресті/, тобто так аби нікому не заважати.
    а ще цікаво подивитись відео зустрічей політиків цивілізованих країн зі своїм народом

  • Dyak 11:07 – 01/22/10

    кльовий вислів прийшов в голову “Цивілізовані політики” :)

  • усамедж 12:03 – 01/22/10

    взагалі цікаво – наскільки я колись бачив по зомбоскриньці, то ті заморські політики – майже без охорони мітингують, і не з великої сцени, а ледве не з табуретки. їм мабуть нема чого боятись, шо комусь їхня політика не сподобається, тому і непотрібно посилювати заходи з безпеки і перекривати вулиці (може там теж перекривають, просто я не знаю)
    цікаво, чому вулиці для наших політиків перекривають…

  • Dyak 12:13 – 01/22/10

    бо нас вважєють за бєдло

  • Andr1y 15:12 – 01/22/10

    Повністю згідний із кожним словом ,що написано вище!
    Нам з того користі ніякої! Вже всі вулиці по яких возять депутатів поремонтували, тому більше вас у Львові не потребуємо! :-)

  • _BuR_ 01:11 – 01/22/10

    ухти))
    кльове звернення)
    А я ровером

  • Dyak 07:34 – 01/22/10

    я тоді поспішав в роддом, де з ровером точно б не пустили :)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET