Проект 365 – тиждень #7

02/19/10
Проект_365

Як я вже хочу весни…

Повістка. Іронія долі, річ цікава. Нещодавно, на роботі, один хлопакадовго і нудно вирішував питання з військоматом. Я над ним підшучував і знущався, по доброму. Приходжу якось ввечері додому, а … в ГУцула Каліпсо є файна пісня на то, "Прийшла файна звєстка, під назвою повєстка". Ага меневдома чекав щасливий папірець. Добре що він був не призовний, а лише казав, що я маю стати на облік офіцерів, бо вже 2 роки як закінчив універ. Тим не меньше нерви потріпали.

Повєстка

 Підставко. Далі вправляюсь у меблеконструюванні. Зробив ось таку чудову підставку під телефон. Вона ще не готова, бо буде мати дверцята, але згодом.

Повєстка

Зуби. Цього тиждня всі будинки виростили страшні зуби. ДУмаєте чого то я про них згадав. Ше в універі один викладач розповідав, що бурулькою, що впала з Магнуса, забило когось знайомого. І я тепер в такі дні, завжди ходжу з задертою головою, і вибираю хитрі маршрути. А бурульки цього року знатні. НА фото найдовша, десь пів метра, і то в перший день, вони потім всі повиростали.

Підставка

Пробка. А вірніше пробкова дошка, що висить в мене над робочим столом, і аж ніяк не завішана роботою. Міні квест. Назвіть всі три документа, що тут висять. Є одне правило, Усама не може грати в той квест.

Сосулі

Афіцер. І знову я мусів тусуватись у військоматі. Мушу сказати, вояки майстри маніпуляцій. А військомат, то взірець того як безкоштовною робочою силою, строковою службою, з гімна роблять цукерку. Один з строковиків який десь у ворді набирав цей плакат не вмів натискати Ф7. Хтось помітить?

Міні гра

Біг проджект. Розпочав самий серйозний проект, з якого взагалі починалась ідея, що нам в хату потрібні меблі. НАразі вилазить купа нюансів, що дуже ускладнюють роботу, і вселяють сумніви щодо успішності проекту, але я не здаюсь.Тося зробить.

Захіст

От зараза. Поки з одного боку на пішоходів полюють сосулі, з іншого боку пробує оптраскати, кожен козел. В декого, блін, виходить.

Проєкт

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об'єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


6 коментарів

  • SunMetal 10:32 – 02/19/10

    Квест легенький :)
    1. твій допис від 02.03.2009
    2. гугл “TPS report” :-)
    3. вкого номальний зір той і так розгледить без гугла
    —-
    а захІст то прікол )))

  • Dyak 11:50 – 02/19/10

    бистрий :)

  • усамедж 12:10 – 02/19/10

    цікаво шо тобі сказали в військоматі на веселу шапку, бо коли ми ходили на вступні на воєнку, то три наявні тоді психологи (я, марч і колодек) були такими нормально бородатими, ну і нам сказали – чи ви прийшли в армію, чи в духовну семінарію 8)
    в результаті поступив найбородатіший

  • Dyak 12:13 – 02/19/10

    Я теж думав шо до мене достануться за то, але чи то статус не студента чи шо чи моє місце роботи якось вплинули на нормальне ставлення. Хоча історія цікава була.

  • Serjart 14:42 – 02/19/10

    Тобі ще добряче пощастило у військоматі. Мене колись за втрачені мною папірці заставили прийти й трішки поприбирати разом з іншими хто щось загубив чи інакше провинився. :lol:

  • _BuR_ 01:06 – 02/19/10

    [quote name=”Dyak”]Я теж думав шо до мене достануться за то, але чи то статус не студента чи шо чи моє місце роботи якось вплинули на нормальне ставлення. Хоча історія цікава була.[/quote]
    нічого, я памятаю приїхав у Сокальський воєнкомат зі Львова на шосейнику, в велоформі все як положено, і все було гуд)))

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *