Проект 365 – тиждень #10

03/22/10
Проект_365

Так сталось, що я трішки затримався з наступним тижнем. На це є одна причина, до якої наклалась друга, і далі як лавина. Якщо переглянути попередні тижні, то можна побачити малювання і кодання. Це власне і стосувалося нового сайту. Так от, за добу до того як описувати тиждень #10, я провів міграцію бази, та розпочав тотальний апгрейд сайту. Але вилізли деякі дефекти, які не дозволяли запустити новий сайт, і тут ше й як на зло здох модем, а потім я мав йти до роботи, з майже 3и тижневої відпустки. Одним словом, как всігда. Ну нічо, цей тиждень буде насиченим на тижні ))).

А ше згадав, тепер ці тижні наповнені одним маленьким чоловічком, і всім що з нею повя’зано. І по іншому не буде :).

Привіт світ. Ось така випадкова рекламка, вийшла для форуму “Бескид” :), як на мене чудова рекламка. Ця футболка в мене з 2007 року після змагань “Бескид МТБ 2007”. А чарівні оченята, що визирають за мого плеча, то оченята моєї доці. На фото нам всього два тижні.

Привіт світ

Радіотехнік. Як я писав тут, сталась така халепа, але завдяки кулєгам все вирішилось, і моя інтернет залежність майже не постраждала ))))

Привіт світ

Візок. Ну не придумали роверів для новонароджених, мусимо викручуватись. Візок що на фото не наш, але завдяки йому настав переломний момент, і в нас з’явився саме такий візок, правда іншого кольору. Пошуки по всіх інтернетах, перелапачення купи відгуків, щире здивування ринком дитячих візків в Україні(в 100 разів ліпший ніж велоринок, і не поступається авто), і я вже знаю яка модель нам підійде. Але вартість такого візка в “Антошці” відлякує. Штук 30 нет-магазинів, і я знаходжу саме такий як нам потрібно візок, у львівському нет-магазині, ще й за самою низькою ціною. Економія = нова рама і вилка для таткового ровера.

Привіт світ

Привіт невідомий предмет. Як би мене хтось запитав яка в нас праска, я б ніколи не зміг відповісти. Я ніколи нічого не прасував, мені простіше вийти на двір пом’ятим, і нехай люди на мене дивляться, а за годинку воно саме вирівняється. Для мене взагалі не існувало культу прасування. Але неймовірна кількість пелюшок і штанішків, і необхідна допомога Оксані, поставила мене до прасувальної дошки. Зрештою як ще можна вбивати нічні години дитячого плачу, коли мозок майже виключений, а тілу пофік, механічна робота робиться.

Привіт світ

Сонячний зайчик. Дехто з читачів цих, наповнених граматичними помилками текстів, були у нашому житлі. І бачили що житло в нас дуже темне, тобто конструктив будинку невдалий, і функція природного освітлення реалізовано дуже погано. Але якби я не був у відпустці, цього я б не помітив. Незрозумілі плями на підлозі, звідки вони? Сонце, ніколи в житті не могло попасти сонце під таким кутом через це вікно. Візуальне визначення джерела світла показало, що ним було вікно сусідів, яке було дуже чисте, і так чудово відбивало промені сонця, прямо в нашу хижу. Ідея осінила мій невиспаний мозок. Обклеїти будинок фольгою. Тоді б світла було вдосталь. Цікаво, що скажуть сусіди )))

Привіт світ

Запас на півдня. Ну хіба тут потрібні якісь слова, краса та й годі.)))

Привіт світ

Місто. Я бачив те, чого не бачило більшість моїх читачів, вже багато часу, або навіть ніколи))). Пасаж «Андреоллі» о 5тій годині дня в четвер.(Сарказм, який стосується в першу чергу мене, і яким я оплакую так чудову відпустку, коли я проводив багато часу вдома з родиною, а не в офісі з кодерами)

Привіт світ

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

19 коментарів

  • Hulihanka 07:07 – 03/22/10

    вітаю оченята з першим виходом в люди:)
    пелюшки,памперси, візочки…Дяче, тримайся;)))

  • Dyak 08:15 – 03/22/10

    Насправді це приносить не меньше задоволення ніж катання на ровирі :), принаймі покишо.

  • osuhol 09:24 – 03/22/10

    мега фото тиульне і останні 2
    починаю заздрити ;)

  • Olka Ch 09:27 – 03/22/10

    ;-) а оченята – Мамині (наразі)
    тобі пасує бути Татом – чесно :lol:
    Тримайтеся!

  • Dyak 09:46 – 03/22/10

    2osuhol, дяки, то ти шось роби ))

    2Olka Chб дякс, мені подобається бути Татом.

  • Akhe 09:51 – 03/22/10

    Перше та 6-те фото просто бомба. Тема новонароджених так і крутиться біля мене.. Невже пора і собі народити малечу..

  • Dyak 09:57 – 03/22/10

    Може то доля так підштовхує :)

  • akhe 10:15 – 03/22/10

    [quote name=”Dyak”]Може то доля так підштовхує :)[/quote]
    Так я ось і задумався..
    А то не важко? Справляєшся?

  • Dyak 10:19 – 03/22/10

    Є звичайно певні моменти, але коли до тебе тішиться таке маленьке чудо, вони пропадають. :)

  • Cвітланка 11:12 – 03/22/10

    Вітаю вас ще раз, чудо малесеньке таке файнесеньке)))))Тьфу-тьфу, хай росте велика та здорова на радсть батькам :-)
    Славік – ти просто приклад майбутнім татусям, обов”язково покажу свому чоловікові, хай тренується зазделегіть поки ще час є :-* І маленьке питаннячко, що за фірма чудо-візочка)Буду дуже чекати на відповідь, а то тема дуже-дуже актуальна)))))))Дякую!!!P.S. Сяні привіт від дівчат з роботи ;-)

  • Dyak 11:21 – 03/22/10

    Візок Inglesina Zippy, в плані технічної надійності, один з найкращих, в плані ваги і компактності один з найкращих універсалів, в плані амортизації середнячок. Десь убуває, десь прибуває. Колеса не великі і ненадувні, пружини також не дуже великі, тому трохи на бруківці потрясує, але якщо не швидко, то ок.
    Нам було без варіантів, бо конфігурація конструктив будинку/розміри і сили Оксани, не передбачає зручність при використанні великого і важкого візка.

  • Cвітланка 11:29 – 03/22/10

    Я так вас розумію :-) Ми теж живемо в “старому фонді” – в центрі нашого славного міста і мої сили і розміри теж не передбачають важкий візок…ті що ми дивились(Quinny та Сhico) мені були за важкі :sigh: Дуже дякую за рекомендації)))Будемо шукати!!!

  • chrishoneybee 11:32 – 03/22/10

    Маленьке чудо, ласкаво просимо в цей світ! :))) Дуже-дуже за вас тішимось :)

    А сайтик вийшов Файнезний!

  • Dyak 11:32 – 03/22/10

    також дивились Quinny та Сhico, перша важча, друга 0 амортизації, і погані відгуки, але якщо тобі і Чіко важка була, тоді навіть ненаю, бо наша важить приблизно як чіко.7,5 кг шассі і десь 4 кг люлька.

  • Cвітланка 11:52 – 03/22/10

    Мені було не зручно з моделями “тріо”, а от ті моделі що “дуо”, вроді нічо так….Будемо дивитись)Вибач, що я тебе мучаю питаннями, але в нас мало знайомих, що мають дітей,тому кожна корисна порада від вже батьків для нас на вагу золота!!!А де можна на Inglesina Zippy в живу глянути? :oops: На ютубі глянула, дуже кльові вони))))

  • Dyak 11:54 – 03/22/10

    В живу можна глянути в “Антошці”, але як я вже казав, навіть не думайте там купувати. Ціни шалені.

  • Cвітланка 11:57 – 03/22/10

    Вірю, ціни у Львівських магазинах – це фантастика на грані з шаленством :eek:

  • Xanka 12:05 – 03/22/10

    2Cвітланка: вживу візочок ще можна в нас глянути :))). Мені від дуже подобається, рада, що ми саме такий купили. А ціни в Антошці і справді невиправдані, краще в інтернет магазинах купляти 8)

  • Cвітланка 12:12 – 03/22/10

    Ой, хто з”явився!!!!Ми тільки за)))))) 8) В мене вже стільки різних питань назбиралось, тільки ти допомогти зможеш!!! :roll:

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *