Проект 365 – тиждень #12

04/01/10
Проект_365

Сьогодні мав би бути тиждень #13, але маємо те що маємо, наступного тиждня все вирівняєтся :). Цей тиждень аж рябить візочком :)

Нова домівка. Звичайно я про віртуальну домівку. Якщо рахувати погодинно, то роботи було не більше ніж тиждень, але якщо рахувати календарно то це проект тривалістю в рік, і кількаразовою зміною GUI. Але нарешті це сталось. Робота ще є. По часу… ну ненаю, мо рік :)

Нова домівка

Перша. Наша перша справжня прогулянка на свіжму повітрі. Хоч сніг, тільки почав сходити і показав весь бруд що був під ним, нам це не завадило насолоджуватись чудовою прогулянкою.

Перша прогулянка

Дідобаба. Приїхали дідусь і бабуся, і ми зразу пішли гуляти. Гуляли довго, а дід каже вже 20 років візка не возив :)

Прогулянка

Кум. Що дивишся? Хресним татом будеш! Ось так піклуються в нас на роботі про програмістів, і дають по 3 монітори, щоб головою більше вертіли :)

Сонячні ванни

Сюрприз. Ровер то мего вєщ. Дзвонить Оксана і каже а ми йдемо гуляти з доцею. Я кажу, файно вам, а я в офісі темному сидітиму. Поклав слухавку, шолом на бошню, і вйо в парк. 8 хв. і я вже сканую парк на предмет зеленого візочка. Бачу. Але мамуся читає якусь книжку і мене не бачить. Акуратно обїжджаю ззаду, і цьом в щоку. :). Ну хіба не вєщ ровир? Посидів 15 хв і за 8 хв був на роб. місці. В загальному 30 хв відсутності, то як три рази чай попити. А я його не п’ю майже.

Сюрприз

I I sir. Закінчилась епопея з військоматом. Тепер я молодший лейтенант запасу. Як бум войувати, буду вас картами і координатами постачати, ібо вчили мене до тУпографічних військ.

Військовий квиток

Пєльмєні. В червоному куті команда в червоному, разом з командою в синьому в синьому куті, боролись проти фаршу і тіста, щоб з цього хаосу наліпити пельмешків для всіх бажаючих. Місія була успішно виконана, і все тісто та фарш були подолані. Ніхто не постраждав ну хіба що Берта.

Пельмені

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

8 коментарів

  • tivasyk 06:09 – 04/01/10

    вітаю! просто хотілося поділитися: цей щоденник — то є один з найприємніших за дизайном сайт з усього в українських тирнетах, що довелося останнім часом «гортати». не найкрасивіше, чи найзручніше — а саме найприємніше, по-домашньому «тепле». тож вітаю з вдалим віртуальним ремонтом =)

  • усамедж 07:17 – 04/01/10

    жаль берту.
    чув недавно, що м”ясні вироби з близькознайомих тварин надзвичайно легко повертаються назад (вверх по стравоходу), коли подумати про ту тваринку :-*

  • Dyak 07:53 – 04/01/10

    2tivasyk, дяки, приємно чути :)

    [quote name=”усамедж”]м”ясні вироби з близькознайомих тварин [/quote]

    Ми не були близькі :)

  • chrishoneybee 11:59 – 04/01/10

    таааак. пора нарешті і свого ровера вивозити. все, наступного тижня точно!

  • chrishoneybee 11:59 – 04/01/10

    …зможемо робити флешмоби, щоб мамусю ще більше здивувати ;) :D

  • Dyak 13:13 – 04/01/10

    домовились :)

  • Xanka 16:24 – 04/01/10

    ну ну :D

  • OlyaC 13:10 – 04/01/10

    :-) і я, і я люблю почитувати твій блог!

    а то ваші батьки змагання на честь внучки організували? :o і уніформу зумисне вибирали? :o

    класно ти їх підловив! ;-)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *