Проект 365 – тиждень #14

04/20/10
Проект_365

Оп’ять двайціть п’ять. Відстаю від графіка бляха-муха.

Вжжжж… Тепер не тільки два колеса возять мою душу, але й чотири возять мою тушу. Так, так, тепер і я забруднювач навколишнього середовища. Відкрив для себе багато нового. Велосипедисти розбещенні. Всім подавай велопарковки. Все просто, є труба є парковка. З автом все значно складніше. Спробуй  з автом вирішити кілька справ в центрів від 9 ранку до 6 вечора. По часу буде довше ніж пішки. Ще одне. Шановні дорого-впорядники. Ви мабуть автом по Львові не їздите. Відсутність розмітки, дебільний принцип встановлення світлофорів, і шалена кількість ям. Водій замість того щоб слідкувати за ситуацією навколо авта, дивиться щоб не влетіти в яму. Світлофори стоять невідомо для кого, бо мало де є світлофор який видно добре з кількох точок. А, ну і звичайно пішоходи. Люди, ви собі навмисне бажаєте вкоротити віку чи здоровля? В принципі я завжди стараюсь бути законослухняним велосипедистом(окрім їзди по тротуарах), пішоходом, тепер і водієм, але власне коли я став водієм, то велосипедист і пішохід з мене ще більш законослухняніший. З веселого, люблю пропускати пішоходів. Реакція просто супер :)

Баранка

Хррр…. А так ми навчились засинати. Тепло і комфортно. А ще чути стук серця, який був найгучніший на протязі 9 місяців, а  це наразі на майже 8 місяців більше ніж чутно інші звуки :)

Засинаєм

[Ліричний відступ: основна ідея проекту 365 це є запам’ятати кожен день року. Але є така річ, що є такі дні які є настільки сірими, що навіть і не хочеться пам’ятати, а деякі дні настільки насичені, що хочеш запам’ятати кожну секунду. Тому наступні три фото будуть з одного дня, бо це був дуже чудовий день.]

Кайзік. В пасхальну неділю після куштування пасхальних смаколиків, вибрались ми на гаївки в Шевченківський гай, але кількість люду, мажорних машин, котрі проривались по ближче до гаю, неприємно вразила. Все змішалось, коні, люди… І ми розвернулись і пішли в інший бік. На кайзервальд. Там люду майже не було. Погода тішила, і ми грілись на сонечку. Скажу що наш візок троха офроудовий :)

Кайзервальд

Буц. Приїхав Усамич на ровері,  і привіз свої яйця :). Я мав свої :). І ми перевіряли чиї ж яйця міцніші. Рахунок був здається 1:1. :) Потім сіли до святкового коцика, де далі споживали пасхальні смаколики.

Яйка

Апхіл. Ну не то щоб офроуд, але багато де проїхав наш візок :) Ще ввечері ходив з кумом на пиво, що останнім часом не так просто, але фота не брав. І взагалі все що відбувається на пиві, на пиві і лишається :)

Офроуд

Білка. Вперше вдалось сфоткати білку зблизька. Але найбільше відкриття було те чому я її зміг так підловити. Вона засіла на дереві і жерла сік з дерева, і не могла відірватись. Інші фото портретно орієнтовані тому будуть згодом.

Білка

Фотографєр. Стара Mamiya, Ч/Б  плівка, і фоткає старе авто, років 50тих. А насправді, я пообіцяв Усамі шо ми метнемся кабанчіком в одне місце і швидко вернемось, а сталось трохи по іншому, що нам прийшлось троха топати по місті назад на робочі місця, зате здибали гарний кадр )))

Гліб

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

12 коментарів

  • osuhol 08:20 – 04/20/10

    вітання. що за вжик?

  • NataS 08:40 – 04/20/10

    Вітаю з вжиком :-) і радує те що додався культурний водій, таких мало на жаль. Знаю що і пішоходи не зразкові, але якось і сама чуть не попала під колеса придурка, який розраховує що ти будеш тікати а не йти і була свідком наїзду :sad:

  • Dyak 08:50 – 04/20/10

    2osuhol, Фокусь2

    NataS, для мене одне з головних правил трьох Д. Тому придурків тре остерігатись

  • усамедж 09:26 – 04/20/10

    тоді там була кольорова, реала :-)

  • Andr1y 12:18 – 04/20/10

    Вітаю із обновкою. Машина зможе виручити у тих моментах, де велосипед безсилий.
    Та по Львову машина до велосипеда не може зрівнятися по прохідності та швидкості пересування у світлу пору доби :)

  • Dyak 12:58 – 04/20/10

    Andr1y, повністю згідний з обома тезами ))), і дякую.

  • chrishoneybee 13:33 – 04/20/10

    в сідлі ровера ти дивишся дуже органічно, цікаво як за кермом авто виглядаєш :)

    п.с. не страшно їздити? ..чи то тіки мені страшно.. :-?

  • Dyak 13:39 – 04/20/10

    ой ненаю як я дивлюсь :), усамича кольорова плівка реала знає ).
    Та не страшно, я в принципі за кермом ше зі школи, по тиждню з переривами на рік два )))

  • backpacker_ua 18:15 – 04/20/10

    вітаю з надбанням засобу пересування :)

  • Dyak 18:20 – 04/20/10

    дякс

  • gudzyk 11:50 – 04/20/10

    О!!!
    вітаю з машинкою)))

    добре, що в тобі живе велосипедист – решті велолюбителям буде на дорозі безпечніше)

  • Dyak 11:52 – 04/20/10

    угу, тільки от я поживився як деякі велолюбителі їздять, то розумію чому автомобілісти їх не люблять.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *