Проект 365 – тиждень #17

05/10/10
Проект_365

Шось рімайндери не нагадують, от я і не вчасно з тим проектом :).

Пєво. Частина нашої комнади на роботі працює в Рівному, і часом люди зі Львова їздять до них. Кожного разу вони привозять зо два ящика, пива торгової марки “Рівень”. Пиво називається “Бергшлосс”, і привозять або чорне або живе. Так от. Якщо на баночці дата виготовлення не давніша ніж тиждень, то чорне пиво я б запросто поставив поряд з оригінальним темним Колзелом. І не дороге то пиво, здається 6 грн. Але проблема в тому що купити його можна лише в Рівному :(. В будь-якому випадку якщо будете мати змогу, обов’язково спробуйте.

Бергшлосс

Раковець. Ми тепер мобільні, тому кожні вихідні десь вештаємся. Вирішили зїздити на пікнік в Раковець, помочити ноги, набрати води. Зїздили, помочили, набрали. А ше попікнікували :)

Раковець

Пробка. Відвідали вело перегони, разом з кумами. Як то кажуть пріобщаєм дітей змалку до вело руху.

Пробка

Місяць. Співробітник взичив мені об’єктив. Не простий а дзеркальний. Фокусна відстань 600мм, а якщо врахувати кроп фактор то всі 900. Без штатива нереально щось зняти, а на штативі виглядає як телескоп, а я як астроном. І все таки малувато, не видко слідів сильнорукого.

Місяць

Сонце. Таке сонце світить нам вечорами у якості нічника. Баба з дідом подарували :)

Сонець

Яблорибоквітка. Таку забавку зробила мама, в проміжках між годуваннями дитини, годуваннями тата, прибирання, і сну. Зате тепер це найулюбленіша іграшка. Нею можемо бавиись годину, дві і не заважати мамі годувати татка.

Мобіль

Ку-ку. Татко кожного дня ходить на роботу. Там він за нами сумує, і приходить з роботи з сумним настроєм, але ми його зустрічаєм, кукуканням з-за кута, і в нього моментально піднімається настрій )))). А дроти, що позаду, то просто татко ремонт не доробив, вже півтори року. Каже літом зробить. Ну-ну.

Ку-ку

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

18 коментарів

  • Світланка 09:49 – 05/10/10

    Який файнезний кукусік Славік в тебе є)))))Носик твій :D

  • Dyak 09:51 – 05/10/10

    угу, ніс мій ))

  • Olya C 09:56 – 05/10/10

    :D Ку-ку, маленьке сонечко!
    Хай росте здоровенькою і радісною, а виросте – то обов”язково всім розкаже, чий в неї носик, чиї оченята ;) Головне – щоб несик менше хнюпився, а очка менше плакали :-)

  • Alex 11:47 – 05/10/10

    чим далі тим кращі і цікавіші в тебе тиждні – так тримати!

  • nazar 12:44 – 05/10/10

    Бергшлосс продається у Києві на розлив. Ціна за літру 16 грн, здається. Що до смакових якостей – згоден. Гарне пиво, проте не найкраще в Україні (навіть) :)

  • Dyak 13:09 – 05/10/10

    [quote name=”nazar”]Гарне пиво, проте не найкраще в Україні (навіть) :)[/quote]

    Можливо, але кращого темного пива українського виробництва я ще не пив :)

  • zymova 14:04 – 05/10/10

    [quote name=”nazar”]Бергшлосс продається у Києві на розлив. Ціна за літру 16 грн, здається[/quote]
    дееееееееееее???
    [quote name=”Dyak”]
    Можливо, але кращого темного пива українського виробництва я ще не пив :)[/quote]
    я взагалі люблю темне пиво (чим часто дивую оточуюючих, воно тіпа не для дівчаток))))
    є непогане темне — Диканські вечори (Полтава). продавали біля дому, а тепер зникло, вже місяць як. ще Луцький Zeman темний сподобався. ну і темне Микулинецьке. це так наче все.

  • Dyak 14:18 – 05/10/10

    темен ми любили ще з часів чернігівського темного, тобто майже 8 років тому. А ще після праги, для мене взагалі світле пиво стало якесь безсмаку. А темне пиво якраз і роблять якісь не розкручені локальні пивоварні. Тому досить складно знайти.

  • zymova 16:01 – 05/10/10

    [quote name=”Dyak”]темен ми любили ще з часів чернігівського темного, тобто майже 8 років тому. А ще після праги, для мене взагалі світле пиво стало якесь безсмаку. А темне пиво якраз і роблять якісь не розкручені локальні пивоварні. Тому досить складно знайти.[/quote]
    складно застати, бо його зазвичай менше ніж світлого, бо менш популярне

  • усамедж 06:47 – 05/10/10

    якшо лишиться пляшечка-друга після пивних посиденьок в вашому масиві – маякни, цікаво попробувати юкрейніан козел

  • Dyak 06:52 – 05/10/10

    ;-)

  • nazar 14:49 – 05/10/10

    zymova, продається в мережі магазинів “ПивМаг” (Власне я купляю його інколи в цьому магазинчику на Шулявці, поряд з ТЦ “Материк”…)
    Диканські вечори (Полтава) – ну, річ спірна. Воно було гарне років п’ять тому. Гарне темне (пляшкове) ще було “Старий Шубін” (Донецьк, Сармат), проте виробництво закрили… Київский пивзавод років 7 тому смалив кльове “Українське” (темне). Мені подобалось.
    Моє найкраще, мабуть враження від пива, котре можна купити – “Пиваріум – Кавове” (Темне, звісно ж). Продається виключно у Пабі-Пивоварні “Пиваріум” що на проспекті Перемоги на станції (М) Політехнічний і-тут…
    Взагалі про темне Українське пиво можу багато що сказати, так як давно полюю на нього:) Якщо товариству цікаво можу поділитися надбанням у більш зручному для цього місці)))

  • Dyak 14:58 – 05/10/10

    я за

  • nazar 15:09 – 05/10/10

    Виправляюсь щодо попереднього коментара: продається не в мережі, а лише в одному магазині (тобто я впевнений що продається лише в одному) На підтвердження – фото))
    Магазин ззовні + адреса
    [img]http://i.i.ua/photo/images/pic/3/7/3425573_88fe69e9.jpg[/img]
    Зсередини… Третє пиво знизу… Ага) Це світле, проте я купляв і темне.
    [img]http://i.i.ua/photo/images/pic/2/7/3425572_f58a2aa.jpg[/img]
    Думаю напишу на своєму блозі про пиво на вихідних, коли відіб’юсь трохи від навчання та роботи… Кину посилання в цю тему, коли буде готове (звісно, якщо володар ресурсу не проти цього кроку;) )

  • Dyak 15:26 – 05/10/10

    Ух як величаво :) “Володар ресурсу” :)))))))))
    та ясно що не проти :)

  • zymova 15:50 – 05/10/10

    [quote name=”nazar”]zymova, продається в мережі магазинів “ПивМаг” (Власне я купляю його інколи в цьому магазинчику на Шулявці, поряд з ТЦ “Материк”…)
    Диканські вечори (Полтава) – ну, річ спірна. Воно було гарне років п’ять тому. Гарне темне (пляшкове) ще було “Старий Шубін” (Донецьк, Сармат), проте виробництво закрили…
    Моє найкраще, мабуть враження від пива, котре можна купити – “Пиваріум – Кавове” (Темне, звісно ж). Продається виключно у Пабі-Пивоварні “Пиваріум” Якщо товариству цікаво можу поділитися надбанням у більш зручному для цього місці)))[/quote]
    Шулявка доволі недалеко від нас, може і прокатаємось на розвідку. Пиваріум знаю, смачно. А Сармат я дуже м’яко кажучи не поважаю. Диканьскі вечори вперше побачила лише 2 місяці тому, так що хз яке воно було раніше. Сама фанатка темного і чекатиму з нетерпінням детальної інформації))

  • nazar 20:12 – 05/10/10

    Ще продаэться в мережі “Залив”… Тільки-що набачив))) Так що по Києву Рівня вистачає;)

  • nazar 20:18 – 05/10/10

    [url]http://ha3ap.at.ua/blog/v_poshukakh_temrjavi/2010-05-16-14[/url] – Обіцяний допис про пиво:)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *