Проект 365 – тиждень #19

05/13/10
Проект_365

Ось і ще один тиждень…

Протокол. Стрийські міліціянти вже давно викликають в мене купу негативних емоцій. А тепер стрийські даїшники ще більше. Отак я вхопив перший свій протокол, начебто за порушеня правил обгону, яких я звичайно не порушував. Як казав шановний фірман, “Я їхав по правій стороні”. Фактично даїшник хотів тупо мене розвести, на 200 грн. Оскільки вини за мною не було, я його культурно послав, і він дописав свій туалетний папірчик. Я його оскаржив, чекаю що буде далі.

Протокол

Табуретки. Ну хіба не чудова ідея покласти стіл на табуретки. Памятаю як я в дитинстві прокладав між табуретками лінійки, і їздив по них машинками. А взагалі, давненько я не їхав в мукачевці сам.

Табуретки

Дорога. Шо оп’ять? Вертались з Закарпаття. Погода була не ахті. Місцями валив такий дощ що двірники на максимальній швидкості не справлялись, йшов по приборах. Але однозначно в дощ їхати по трасі приємніше, якщо дощ помірний. По-перше, всі дайці сидять по машинах, по-друге їм і нема чого вилазити бо їдеш обережно і не порушуєш. ПО-третє, аборигени не ходять по дорозі вздовж села, а аборигени на капєйках і девятках/шістьорках не виїзджають на трасу повимахуватись 30 метрів по трасі, в кого більше гудить і динаміки хриплять. По-четверте, нема на трасі льотчиків з увімкненими фарам, у яких якісь не гаразди з нервами і воно не може їхати по людськи не искакуючи попереду тебе на зустрічку. Взагалі їзда по трасі(хорошій!) мене заперла, особливо коли мало машин. Дуже не люблю попавши в колєйку машин, коли попереду якийсь повільний пердун, поглянувши в дзеркало заднього огляду побачити там радіаторну решітку і дві фари. А так все чудово.

Дорога

Стрийський парк. Вперше наша доця гуляла в Стрийському парку. Каже сподобалось :). А я там вперше з того часу як почались ремонти. Мені теж сподобалось.

Стрийський парк

Біжи, тату, біжи. От так малі діти троха заставляють побігати іржавих програмістів, бись не скрипів :). Зато як тішиться. Не дитя, а тато ))).

Кум

Тінь. Коли може бути така тінь? Правильно увечері, коли сонце низько. Останнім часом частіше стали гуляти ввечері, і в тому щось дуже і дуже розслабляюче. Парк зовсім інакший ввечері, і люди інакші. Одним словом я взагалі відкрив для себе прогулянки по парку з іншої точки зору.

Тінь

Кря. Тепер купаємося не самі. Потрібно розвивати моторику. відповідно тре пробувати щось лапати руками. Спробуй злапай качку :)

Кря

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

7 коментарів

  • ALex 11:10 – 05/13/10

    з табуретками гарно підмітив

    п.с. мені все більше подобаєтються твої “тижні” – так тримати 8)

  • Dyak 11:15 – 05/13/10

    Дяки ))

  • chrishoneybee 14:09 – 05/13/10

    [quote]п.с. мені все більше подобаєтються твої “тижні” – так тримати [/quote]

    ПІДТРИМУЮ НА ВСІ 100! :)

    п.с. А ще мене дуже смішать твої думки вже в ролі водія чотирьохколісних транспортних засобів.

  • Dyak 14:24 – 05/13/10

    ну скажімо, так кожен раз як я за кермом, в мені боряться два начала, чотирьох колісне і двоколісне, все таки 2 колісне мені більше до душі ))

  • Dyak 06:41 – 05/13/10

    [quote name=”ALex”]
    п.с. мені все більше подобаєтються твої “тижні” – так тримати 8)[/quote]

    ДЯки, але як казав старий мольфар “Все так не буде” :)

  • vovsad 09:37 – 05/13/10

    Стосовно фар на трасі та і не тільки на трасі – в Европі то є правило їздити вдень з ввімкненими фарами, аргументація – набагато краще видно машину вдалині і однозначно видно чи вона їде назустріч чи ні.. в нас це не вимагається правилами на відміну від Европи але деякі нові автомобілі продаються в такій конфігурації шо в з заведеним мотором фари горять завжди…

  • Dyak 09:46 – 05/13/10

    дуже правильне правило!!!

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *