Продав авто, побачив світ

06/03/10
Блог

Продав авто, побачив світ

Можливо ви вже читали про німецьких хлопця з дівчиною, що ідуть в Киргизстан. Той хто слідкує за їхнім блогом, знає що вони вже проїхали Казахстан, а вчора я навіть розмовляв з Єнсом по скайпу, вони були в Узбекистані. Каже дуже спекотно там. Але мова не про них. В неділю до Львова приїхали двоє австрійських туристів Андреас і Хайнц. Я знову знайшов їм безкоштовне житло,  і поселив їх туди.

Наступного дня я забрав їх з квартири рано вранці і ми поїхали на стрийський автовокзал. Андреас, веломеханік з міста Браунау-на-Інні. Два тижні тому він полетів у Стамбул, де зустрівся з Хайнцом, і разом вони приїхали до Львова, через Болгарію, Румунію і Молдову. Так ось, Андрас хотів вже повертатись до Австрії, і ми купили йому квиток на автобус до чеського міста Брно. Андреас майже не говорить англійською, а я німецькою, тому коли ввечері я з ним чекав на автобус, що запізнювався на півтори години, більшість наших діалогів закінчувались словом “шайсе” з його боку, і “блін” з мого. Але все ж таки якось порозумілись.Я успішно домовився за велосипед в багажнику автобуса, ми побажали один одному успіхів, і він поїхав. Запрошував в Австрію, так що тепер як буду в місті Браунау-на-Інні, буду мати де переночувати.

Андреас

Хайнц, унікал ше той. 15 місяців тому він виїхав з Браунау-на-Інні, і через Словенію, Хорватію, Боснію, Сербію, Болгарію доїхав до Туреччини. Звідти Іран, Пакистан, Непал, Індія, Бангладеш, Бірма, Лаос, Таїланд, В’єтнам, Камбоджа, Малайзія, Філіппіни. Літаком з Філіппін повернувся в Стамбул,  зустрівся з Андреасом, і через Болгарію, Румунію, Молдову, Україну, Польщу їде в Прибалтику. Зараз він в Польщі. У Львові він був дві ночі, і у вівторок, о 6:30 ранку, я і Усамка провадили його зі Львова в сторону Рави-Руської. Фото в топі це Хайнц, після того як ми попрощались.

Хайнц

Хайнц казав, що важко йому в нас після Філіппінської спеки :). Цікаві моменти. Ровер простий, залізний, але надійний. В Андреаса був алюмінієвий КТМ. Сумки великі і не промокаючі, але страшно обдерті. Каже багато падає але нікол навіть не царапається, сумки беруть удар на себе. Гроші він назбирав до подорожі, продав авто і тепер на цігроші подорожує. Казав Україна відносно дорога. Найбільша стаття витрат візи і перельоти. На це він витратив 800 євро, і це більша астина грошей які він витратив на подорож. Він не бриє бороду поки не повернеться додому. Вуса і голову бриє :)

Ось такі цікаві чолов’яги, якщо я щось забув то нехай Усамка додасть. І тест на уважність, чим відоме їхнє рідне місто, Усамка не бере участь в тесті. Всі побігли клікати лінк а Вікі :)


11 коментарів

  • усамич 09:43 – 06/03/10

    навіть не знаю шо додати – хайнц веселий, позитивний, доитливий – питав про то, коли тут австрія була, коли польща. дивувався з того, шо в нас річка замурована :-)

  • Dyak 09:45 – 06/03/10

    Ага, дивувався що нема атівок в так багато в неділю. А ше казав що контратсно, центр і район стрийського автовокзалу.

  • Xanka 10:14 – 06/03/10

    В Будапешті також контрасно (хоча напевно не тальки там), і нічо :lol:. Хоча в нас автовокзал це “шось” однозначно :-?

  • Serjart 12:22 – 06/03/10

    Жаль в мене немає авто щоб продати та поїхати в мандри. ))

  • Dyak 13:20 – 06/03/10

    Фотік :)

  • fuxx 20:12 – 06/03/10

    Мій брат якось в Україні познайомився з барселонцем. Потім через пів року бачився з ним у Польщі, потім ще за якийсь час він приїжджав знову до нас в Україну. Як потім я довідався так він (барселонець) попрацював у себе на батьківщині не то 2 не то 3 роки назбирав трошки євро і мандрував Європою майже рік. Причому побував у десятках країн у багатьох по декілька раз…

  • Dyak 20:14 – 06/03/10

    Я б сказав люди знають чого хочуть )

  • усамич 13:20 – 06/03/10

    а про вусатого і зачесаного набік ніхто не написав

  • Dyak 13:29 – 06/03/10

    :)

  • Xanka 14:46 – 06/03/10

    [b]усамич[/b], то ти про кого так :-?

  • усамич 15:13 – 06/03/10

    про квест

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *