Проект 365 – тиждень #28

07/21/10
Проект_365

Спека… але то ліпше як дощі.

Свєто. Був у нас на фірмі карпаратівчік в стилі гавайське паті. День народження компанії. Було гучне свято. І був чудовий конкурс на швидкість пиття пива. Маю 5 перемог і одну нічию. Було ще багато всього цікавого, а скінчилось все пляжною, піною дискотекою. Цікавий факт. Піна змішуючись з піском, і витопчуючись сотнями ніг в такт музиці перетворюється на щось подібне до будівельного роствору.

Свєто

Вочі. А ті во вочка я побачив наступного дня, після того, як тиждень не бачив. Але я був радий, коли бачиш рідних щодня, а потім не бачиш тиждень, то здається що місяць не бачились. Раділи одні одним, як дурні цвяшкам :)

Вочі

Луги. В неділю трішки гуляли лугами за хатою, доня розглядала квіти, які бачить вперше в житті, і ще всякі штучки. Мама чемно несла її туди куди доня тягне руки і нахиляється задаючи напрямок руху. А я тестував нове далекобійне шкло. Всі задоволені.

Луги

Двері. Вийшов в місто пофоткати. Ніц доброго не вийшло, того ось те що вийшло. То мабуть дуже легке, тим не менше хто вгадає що це, отримує 10 очок.

Двері

Багфіксінг. Фіксаю заводськи баги. Є їх пару штук. Смішні тим не менше баги. Вже троха відчуваю себе майстром. Знаю що до чого, де і як. Мав би інструмент і гараж, то сам би і розхідники міняв, а так мушу до майстра їхати.

Багфіксінг

Архітектура. Ходив на пиво з архітекторами, і слухав про їхні робочі будні. Майже то саме що й в ІТ, лише термінологія інша. Якщо програмісти на початку проекту збирають рікваїрменти, то архітектори обміри. Ось так і пили пиво.

Архітектура

Абітура. А це черга на подачу документів в ЛНУ ім. І Франка, географічний корпус. Навіть транвай мусить довго дзвенякати, щоб всі повтікали з дороги. Скажу що 50% тієї черги то батьки, які мабуть і роблять штовханину. А я згадав як ми здавали документи. Без батьків, самі. І скажу що батьки тоді найбільше нахабніли і пропихались разом з чадами без черги, а ми собі спокійно з того сміялись і здавали документи, а потім йшли на пиво :).

Абітура

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

11 коментарів

  • SunMetal 06:53 – 07/21/10

    >>хто вгадає що це

  • SunMetal 06:53 – 07/21/10

    чудо поїзд? (додай можливість редагувати коментарі)

  • Dyak 07:38 – 07/21/10

    [quote name=”SunMetal”]чудо поїзд? (додай можливість редагувати коментарі)[/quote]
    +
    тре глянути чи жкоментс вміє так

  • nestor 15:00 – 07/21/10

    двері з туалетів?

  • chrishoneybee 16:01 – 07/21/10

    Тема гавайської дискотеки не розкрита. Чекаємо на відверті фото в гавайських вінках! :)

  • Butcher 08:18 – 07/21/10

    [quote name=”chrishoneybee”]Тема гавайської дискотеки не розкрита. Чекаємо на відверті фото в гавайських вінках! :)[/quote]
    Не було таких :) Це ж ІТ :-)

  • Dyak 20:28 – 07/21/10

    [quote name=”nestor”]двері з туалетів?[/quote]
    чудо поїзд

    [quote name=”chrishoneybee”]Тема гавайської дискотеки не розкрита. Чекаємо на відверті фото в гавайських вінках! :)[/quote]
    пошукаю, народ мав троха, взагалі фотки є дуже веселі але високоморальні ціності які я пропагую не дозволяють мені їх викладати. Хіба в прихований альбом ;)

  • chrishoneybee 07:05 – 07/21/10

    [quote]але високоморальні ціності які я пропагую не дозволяють мені їх викладати[/quote]
    а ти сумнівні місця розмий, як по телику роблять :)

  • Анонімус 20:16 – 07/21/10

    Мамі тяжко.

  • nazar 11:28 – 07/21/10

    [quote]черга на подачу документів в ЛНУ[/quote]
    В нас на КПях прийом доків є централізованною подією, займатися котрою дозволено єдиному 16-му корпусу. Тому там черга була метрів 400… Я з жахом стежив за цим дійством.
    [quote]То мабуть дуже легке, тим не менше хто вгадає що це, отримує 10 очок.[/quote]
    Навіть мені, [s]киянину[/s] жителю Києва, відома відповідь)))

  • kym 20:10 – 07/21/10

    Які гарні очка в моєї похресниці!)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *