Проект 365 – тиждень #29

07/25/10
Проект_365

От і маємо дощі…

Мийка. Знайшов я одну автомийку, яка нещодавно відкрилась, і зрозуміло, що для приваблення клієнтів в них досить низька ціна і високий рівень. Після них фокусік (буду обзиватись як тьома лєбєдєв :)) блищить як в пса ява 350, при чім як ззовні так і в середині. От я і поїхав до них. 5ро чуваків в 3 прогони віддраяли фокусіка до блиску якого я ше на ньому не видів. Я радий сідаю і неїду. Не заводиться. Думаю, ну все, приїхав я в Закарпаття. Слово за слово з мийщиками, і вони вже штовхають фокусіка на сервіс, з підозрою на паливний насос. Шановні фордоводи, пам’ятатйте, що у вас є кнопка відсічення паливного насосу, яка спрацьовує на всілякі удари. І дуже потужний струмінь води в бік, можна вважати таким ударом. За кнопку я згадав, ще до того як доштовхали на сервіс. Дуже тішився.

Мийка

Соло. Вперше їхав більш як 50 км в форматі “соло”. Я розумію що ніц видатного, тим не менше, це майже як на ровері, сам собі думаєш про щось, обідаєш сам, і т.д. Часом дуже корисно щоб прочистити мізки від всяких думок. Єдине що на ровері це більш відчутно, набагато глибше.

Соло

Домів. Ось після 3и тижневих канікул в Закарпатті, мої дівки їдуть домів. Тепер мені не буде вдома нудно. Бо аж додому не хтів з роботи йти. Наша мала, вперше їхала в автокріслі. Але їй сподобалось. Все розглядала, через вікно видно краєвиди.

Домів

Пластик. Десь роки 2 тому, почало мене турбувати те що я викидаю купу пластику на смітник, який не розкладається і забруднює навколишнє середовище. Я почав шукати інформацію стосовно переробки пластику у Львові. Знайшов що є кілька пунктів прийому пластику. Відтоді я почав збирати платик в окремі кульки і відвозив їх в пункт, де лишав коло бомжів, що там тусять постійно. Часом було лінь везти і я клав ті кульки біля смітника, де кладуть фляшки для батлхантерів. І ось нарешті в парку встановили контейнери для фляшок. Тепер моя совість спокійна, і не гризе мене.

Пластик

Ракурс. Але мені подобаються ракурси, які можна охопити за допомогою дальнофокусника.

Ракурс

Впоперек. Встаю зранку, і чую що мала вовтуиться. Підходжу, а вона лежить впоперек ліжка і дивиться на на мене шальоними очиськами. і тішиться. Тепер це стандарна поза її пробудження, а для випадкового розвороту на 180 градусів, їй достатньо 5 хв вовтузення.

Впоперек

Метелик. На цьому тиждні в парку на одній алеї, довжиною метрів 15, жив метелик. Коли ми там проходили, він намотував круги навколо нас, і сідав на візок, часом на голову. Шкода що в більшості метеликів середня тривалість життя 2-3 тижні. Бо він нас дуже веселив.

Метелик

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

14 коментарів

  • усамич 10:09 – 07/25/10

    про пластик – біля нашого будинку теж стоять такі ящики для пластику. бачив раз, як жінка вибирала пляшки звідти, і ще раз бачив такий контейнер розбитим. поки на базарі продають молоко в пляшках, доти буде попит на ті самі пляшки

  • ALex 10:46 – 07/25/10

    обєктив тішить
    п.с. а де шаурму посеред поля дістав?

  • Dyak 10:58 – 07/25/10

    2усамич, україна для людей.

    2ALex, то не шаурма, то зветься “Сендвіч по українськи”. В лямінут купив на заправці. Він був дуже гарячий, і я подумав о нормально піднімусь на перевал і там зжеру ).

  • SLS 11:50 – 07/25/10

    Автокрісло в багажнику – це круто :)

  • Dyak 11:51 – 07/25/10

    [quote name=”SLS”]Автокрісло в багажнику – це круто :)[/quote]
    та де багажник, то задня сідушка :), просто речей ше нкадали :)

  • Dimon 11:55 – 07/25/10

    А де ж та чарівна пімпа знаходиться?

  • Dyak 11:58 – 07/25/10

    [quote name=”Dimon”]А де ж та чарівна пімпа знаходиться?[/quote]
    в фокусіку в стойці коло лівої ноги водія, є дірка, от там і пімпа.

  • vicarman 12:01 – 07/25/10

    Привіт. Якось знайшов цей блог – цікаво написано і гарні фото. З вашої команди знайомий тільки зі Skytalec. На ровері серйозно з 1994р. (зараз прокатую четвертий за ліком). В більшості місць ( а на сьогодні це близько 600 населених пунктів на Львівщині) педалував на колесах – частина результату на der-cer, дещо на ЖЖ. Що поробиш, люблю старовину. Ну і Розточчя дуже…

  • Dyak 12:05 – 07/25/10

    2vicarman, Вітаю, скільки мені Юрко(Скиталець) разів казав повозитись по Розточчу я вже і не порахую. Все планую і завжиди шось інше.
    А можна якісь посилання, цікаво почитати.

  • vicarman 12:13 – 07/25/10

    Для чого пхатися в Карпати, якщо Розточчя поруч? Тут правда не такий екстрім як в справжніх горах, проте особисто мене краєвиди Розточчя захоплюють по своєму. І енергетика тут супер. Окей, тут ( der-cer.lviv.ua) я і мої “дерева” (будуть жити до жовтня ц.р.). А ось тут ( vicarman.livejournal.com ) мої “каміння” і дещо не до теми, але сподіваюся, трохи цікаве…

  • Dyak 12:27 – 07/25/10

    2vicarman, вав, вражає проведена робота. Це ж стільки інформації. Це я про ДерЦер.
    [quote name=”vicarman”] мої “дерева” (будуть жити до жовтня ц.р.). [/quote]

    Буде якесь оновлення?

    Оті маю шось нвеньке в Рсс-рідері :)

  • vicarman 13:05 – 07/25/10

    На жаль, дер-цер я закинув давніше і остаточно – оновлень не буде. Хоча продовжую роботу далі… Якщо цікавить щось з даної теми, чого на цьому сайті нема – пишіть на мило (у вашій формі “додати коментах” я його вказав).
    Своє ЖЖ іноді поповнюю побаченими костелами і каплицями, а також поїздками по області…

  • osuhol 19:12 – 07/25/10

    то напевно в неї п’ятки чухаються :) тому така поза :lol:

  • Dyak 19:32 – 07/25/10

    [quote name=”osuhol”]то напевно в неї п’ятки чухаються :)[/quote]
    п’ятки вже давно вміє руками чухати і до писка пхати, так що тут шось інше.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *