Проект 365 – тиждень #34

08/29/10
Проект_365

Нe все, хоч і на календарі ще літо, але на вулиці вже осінь кермує по повній )). Ми ж цього тиждня ще встигли упіймати останні сонячні дні і насолодитись літнім відпочинком

Доросла. Ні каплі не збрешу коли скажу що наша доня з кожним днем все доросліша і доросліша. Тепер я зрозумів, що значить пришвидшений метаболізм :). Але факт є фактом, що багато нових речей в діток вмикається зненацька а не поступово. Тобто період підготовки є, але саме вміння з’являється якось зненацька. От і повалятись в ліжку наша доня вирішила як доросла )

Доросла

З руки. Ще до доні ми з Оксаною частенько фотографувались з руки, з донею більше їх двох фоткаю. А тут прогулювались в саду в кума, по дорозі в Шацьк. Вирішили сфоткатись. Правда, увагу малої, важко сконцентрувати на фоті. Але думаю тепер відновимо цю звичку, ото переглядав старі світлини, якісь ці фотки виходять дуже живі.

З руки

Татусі. На Світьязь приїхали пізно ввечері, тому з дітлахами до озера пішли наступного дня. На цій фото ще бракує Тараса зі Славчиком. А взагалі в нас там був непоганий дит. садок )). Водиця була прохолодна, але якщо 10 хв попривикати то файна. З дітлахів тільки похресниця по повній насолоджувалась купанням, а іншим діткам ще вік не дозволяє. Ну думаю наступного року вже будуть купатись.

Татусі

Пластилін. Останій раз ліпив пластиліном років 10-15 тому. А тут похресниця каже зліпи мені шось. От я згадав дитинство. Ліпив їй все що вона казала. Спочатку було сонце, хмаринка, потім муха, потім бібі і т.д. Їй було цікаво як то з купки матеріалу виходять всякі штучки. А мене самого той азарт так захопив, що я б ліпив і ліпив. Спробуйте собі якось купити пластиліну і поліпити, наприклад сонце, хмаринку, муху, бібі.

Пластилін

Незалежність. Прекрасно розумію що вишиванка то не незалежність, і вдіти її в цей день це не більше ніж середньо статистична поведінка для багатьох. Тим не менше в цей день ми їхали додому з Волині, і всі були у вишиванках, натомість за кілька наших зупинок, на заправці і т.д. ми не бачили жодної вишиванки.  То може не так то і попсово. На нас дивились як на щось незвичне.А коли я заїхав в місто, ще раз зрозумів чому на всякі свята хочеться втекти з міста. Це притому що повернулись ми по 10тій вечора.

Незалежність

Польоти. Мабуть всі діти люблять літати в батьків на руках, наша не виключення, це приносить стільки щирої радості, що як би з тієї радості добували електроенергію, то вистачило б на маленьке село.

Польоти

Соняхи. Ось такі вісники кінця літа ростуть в нас за офісом. Шкода що ту красу заховали так далеко, а їх там дуже багато.

Соняхи

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

7 коментарів

  • Alex 07:55 – 08/29/10

    пазітівний тиждень =)

  • zymova 07:35 – 08/29/10

    я в червні в дитячому літньому таборі працбвала при школі, то і малювала і вишивала і з бісеру якісь фігні з дітьми плела. воно таки розслабляє))

  • chrishoneybee 16:31 – 08/29/10

    гааарнезно…

  • Nataliya 07:56 – 08/29/10

    Ой супер фоти просто!
    Мацьопа безподібна!

  • dyak 04:49 – 08/29/10

    [quote name=”zymova”]я в червні в дитячому літньому таборі працбвала при школі, то і малювала і вишивала і з бісеру якісь фігні з дітьми плела. воно таки розслабляє))[/quote]
    я б так з дітьми в велоподорожі залюбки поїздив

  • zymova 04:53 – 08/29/10

    [/quote]
    я б так з дітьми в велоподорожі залюбки поїздив[/quote]
    це складніше. треба купу довідок та дозволів на такі поїздки. зараз такий геморой в плані папірців вивезти дітей кудись за межі школи

  • dyak 09:07 – 08/29/10

    Я й не сумнівався )))

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *