Проект 365 – тиждень #36

09/16/10
Проект_365

І знову поза графіком. Просто розпочався новий сезон, закінчилась відпустка і купа справ.

Кенгуру. І все ж таки весело ходити з кенгурушкою, малій дуже цікаво, та і мені веселіше. Тільки от в магазині, стоячи коло прилавку, тре вважати, бо будь-що з прилавку може бути миттєво облизаним.

Кенгуру

Фонтан. Шось гуляли по центру, і встигли побачити веселку в фонтані. Хоч сонце світило, проте було трішки прохолодно, особливо якщо вітер приганяв хмару бризок з фонтану. Наша доця дуже любить купатись як побачила таку велику ваночку, то хтіла вже туди.

Фонтан

Цунів. Давненько я не виїздив ровером за Львів, а в неділю надумали катнути кудась. Кіди не знали, розібрались на місці. Виїхали правда в 1 дня, і в 6 були вдома. Дощ лив без перестанку. Я тестував нові болотніки. Кум тестував нові контактні капці, а Усамка переконувався в тому, що мультіспід гімно. Це в нього після фікса симптоми такі. Доїхали до Цунева і назад. Правда від відрізок Мшана – Цунів випадково проїхали електричкою. То так покатулька була, тому на повноціний звіт не заслуговує. Тут є троха фотів.

Цунів

Катаємось. Рельєф парку дозволяє розважатись наступним чином. Йдеш на похилу доріжку, стаєш перед візком, і різко від нього тікаєш, а потім ловиш. Малу то так тішить, і вона сміється щирим дитячим реготом. Сміється так що аж на неї нападає гикавка. На неї взагалі частенько напада гикавка, якщо її довго смішити.

Катаємось

Джо. Знайомтесь це Джо. Він з далекої гамерики імешкає на ілінойсщині, в так званому сабурбі Чикаго. З початку 80х років минулого століття, він активно подорожує. Не те що без перестанку, а по кілька місяців на рік. Він був на всіх континентах окрім антарктиди (і не збирається туди). Його 20 літній велосипед, який він не оновлює і тримає його як найпростішим, щоб в будь-якій дупі знайти запчастини, пройшов десятки тисяч кілометрів. Джо остані три місяці подорожував північною частиною Євросоюзу, і йому потрібно було покинути євро територію. От він і вирішив заскочити до Львова. Мегапозитивний дядько.

Джо

Велодоріжка. Ну цю історію ви вже певно чули. Як велосипедисти велодоріжку малювали.

Велодоріжка

Бек ту ворк. Ось і закінчилась майже тритижнева відпустка, яку я максимально пробував провести з малою. Розважались як могли. А ще я поробив купу домашніх справ. Тепер буду робити купу робочих справ.

Бек ту ворк

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

5 коментарів

  • ALex 06:02 – 09/16/10

    гг в мене також [url=http://wallpampers.ru/misc/591]волпейпр з написом[/url]

  • усамедж 07:21 – 09/16/10

    вже повернувся на роботу? значить тепер тижні будуть вчасно )

  • dyak 07:40 – 09/16/10

    [quote name=”ALex”]гг в мене також волпейпр з написом[/quote]
    тобі тре волпейпер з кнопкою Баззз

    [quote name=”усамедж”]вже повернувся на роботу? значить тепер тижні будуть вчасно )[/quote]
    дася чути :)

  • усамедж 08:01 – 09/16/10

    [quote]і знову поза графіком[/quote] :-)

  • Serjart 15:08 – 09/16/10

    Повернення на роботу – це саме страшне після відпустки. Я вже й забув, що в мене була відпустка. ))

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *