Проект 365 – тиждень #38

09/27/10
Проект_365

Минулий тиждень був насичений, і одночасно нудний )))

Форум. Можливо я якийсь неправильний, але я нездатен оцінити щорічний форум видавців. Я не читаю книжок, і чесно кажучи сам розумію що дарма. Але так є. І все ж таки я на форум сходив, зовсім випадково, максимум що мене цікавило то мапи і дитячі книжки. Мапу одну купив, книжку думав купити, але куми мене обігнали і зробили презент нашій малечі, відповідно ніц не купив. Але знайшов двох малюків, яким дуже кортіло полазити в купі паперовго сміття.

Форум

Баба. Запросили нас на весілля, і щоб туди піти ми попросили приїхати одну бабусю, щоб посидіти з онучкою. Бабуся приїхала, привезла ляльку, думаю більшість дівчат зрозуміє яка частина ляльки була найбільш цікава малі. Так, так, волосся, як файно його можна скубати. Хоча маму всеж таки цікавіше.

Баба

Весіллє. Лишили ми малу, і пішли на весілля, але ще до приїзду молодих повернулись додому, доцю ж бо не запитали, чи вона згадна до такого розкладу. Вділи і приїхали знов на весілля, встигли ще до дарунків. Правда коли вертались додому знаючи, що маля вдома заливається слізьми, я з Малехова через чорновольську пробку(якраз дорогу там ремонтували), за 15 хв доїхав домів. Правда було один раз червоне (((. Мала так і тусила з нами на весіллі. Поки не захтіла спати. Їхати додому вночі, і тут западло. Ближнє світло скінчилось. Як каже будь-який бувший водій, “Шукаєш перший стовп зі світлом, стаєш під ним і перевіряєш запобіжники”. Перевірив. Все було складніше. Протитуманки і дальнє, до міста, а по місті освітлено.

Весіллє

Багажник. Шановна Бескид громада зпрезентувала мені на ДН, чудову сумку ТОРЕАК. Її чудовість полягає в тому що вона кріпиться до спец багажника одним легким рухом, і так само чудово знімається. Вожу там і обід, і фот і все що хоч. Зручнішого не предумаєш. Вона ще й розкладається, що є місце і на базар заїхати. Одним словом, спасибі друзям велосипедистам.

Багажник

Вірус. Лягаю я спати ввечері, коло 12, а в першій просинаюсь від того що мене трусить. Одна ковдра, друга, вдівся, а далі трусить, та ще й так що аж ноги зводить. Кажуть, що якщо температуру тіла підняти більш як на один градус за годину, то буде трусити, а якщо опустити більш як на один градус за годину, то людина буде сильно потіти. В мене температура за годину піднялась, майже на 3 градуси. Мав 39,3. Я вжитті такої температури немав. А наранок мав заплановану участь в міських перегонах, в рамках тиждня мобільності. До того ж температура була єдиним симптомом. НІ соплів, ні кашлю. Лікар сказала, що вірус. Антивірусні бази застаріли. Патчив амізоном і вітаміном С, а ще чаєм з шипшини.

Вірус

Закутали. Якщо малу згорнути в рушник так, щоб руки не були вільними, вона зразу роиться дуже серйозна, погляд як в дорослої пані, і взагалі вигляд як в інтелігентної тьоті. Аще її можна шіпати за шічки скільки влізе, правда потім починає кричати. Але хіба ж втримаєшся.

Закутали

Ням-ням. “Шукаю борти до дитячого ліжчка”. Думаю таке оголошення буду давати скоро в ваш магазин. Від того моменту як мала почала сама вставати, боти ліжка блистять. Але як будуть зуби то вони певно довго не протримаються. І не дай бог їй попадеться якийсь кабель, вмить буде обглоданий.

Ням-ням

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

11 коментарів

  • усамедж 14:21 – 09/27/10

    краще не борти шукай, а сітку зверху на ліжко )
    якщо зробити сітку невисокою, тоді і маля не випаде, і м”язи міцніші будуть

  • chrishoneybee 16:13 – 09/27/10

    Знайомі обличчя на весіллі! Бачу Діму! То певно весілля Діми-2 було? :)

  • dyak 16:17 – 09/27/10

    [quote name=”усамедж”]краще не борти шукай, а сітку зверху на ліжко )
    [/quote]
    От зроби собі малюка і пхай в сітку :)))))[quote name=”chrishoneybee”]Знайомі обличчя на весіллі! Бачу Діму! То певно весілля Діми-2 було? :)[/quote]
    Веслля було в Діми, тіки не в епамівські класифікації дімів не шарю, тому номер не можу сказати :lol:

  • chrishoneybee 17:26 – 09/27/10

    [quote] Веслля було в Діми, тіки не в епамівські класифікації дімів не шарю, тому номер не можу сказати [/quote]
    та вони в порядку згадування в тексті номеруються :)

  • усамедж 07:07 – 09/27/10

    [quote name=”dyak”][quote name=”усамедж”]краще не борти шукай, а сітку зверху на ліжко )
    [/quote]
    От зроби собі малюка і пхай в сітку :)))))
    [/quote]
    та шо там, я ж не колючий дріт раджу. в моїх сусідських друзів в дитинстві був манеж (з сіткою по боках), то я заздрив, бо не розумів як там бавитись

  • Victor 20:11 – 09/27/10

    Симпатичний байк, та й ще з торбою… А не пробували його в електричку запихати в такому стані (у вагон, зрозуміло) а ше краще в смердючий приміст\ький дизель? Так він напевно весь прохід у вагоні загородить…
    В мене Келліс гірський, сподіваюся прийде той час, коли не траба буде таскати його по електричках, лаятися з вічнозлими пенсіонерами, а куплю собі гібридшоб їздити самоходом в задоволення…
    Вибачте за оффтоп…

  • усамедж 13:29 – 09/27/10

    на першій фотці, якшо швидко читати напис, то зі слів підрамники і паспарту можна прочитати “підсрачники” )

  • Dyak 13:35 – 09/27/10

    [quote name=”Victor”]А не пробували його в електричку запихати в такому стані (у вагон, зрозуміло) а ше краще в смердючий приміст\ький дизель? Так він напевно весь прохід у вагоні загородить…
    [/quote]
    Пробував, але проблем було не більше ніж з простим МТБ

  • Dyak 13:35 – 09/27/10

    [quote name=”усамедж”]на першій фотці, якшо швидко читати напис, то зі слів підрамники і паспарту можна прочитати “підсрачники” )[/quote]
    А мене більше пре коли в ашані кажеш до когось “йди на сири”

  • Serjart 14:03 – 09/27/10

    Передостання фотка порадувала. Доня дійсно серйозна вийшла. :-)

  • Dyak 14:13 – 09/27/10

    Вона останім часом, все серйозніша і серйозніша. Вже може довго шось розказувати, причому з такою інтонацією, що аж слухаєш і майже розумієш всі її бу, бе, ба.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *