Проект 365 – тиждень #39

10/06/10
Проект_365

Ну коли ж я попаду в той графік :)

Тру дізгнери. Передісторія така, що останнім часом коли дивимося якісь серіали чи фільми, я постійно помічаю баги. Тобто якісь такі дрібнички які мало хто помічає, наприклад показують дядька з пістольом в профіль, і крок на пістолеті зведений, тут камера показує його з іншого ракурсу а курок вже не зведений, і знову в профіль і знов курок зведений. Так ось нещодавно помітив на Стрийській на автобусному заводі. В мене кілька варіантів. Або нас захопила Англія, Індія, Австралія чи Японія, і працівники заводу перші про то взнали, або …. ваш варіянт.

Тру дізгнери

Кусь. Саме під такі звуки проходить ця гра. Ну і ше під дуже заразний сміх малої. Ну і звичайно що перший від таких ігор змучуюсь я, особливо коли ніс і губи вже горять від того шо їх пробують відірвати, ну і в кадик пару подач ногою теж запросто можна зловити, але ті подачі дуже приємні. ))))

Кусь

Прогулянка. Давненько я не гуляв з своїми в парку. А там зара листя купа. А осінь я страшне як не люблю. Поки ще листя є то ще сносно а як впаде то жах. Зразу депресію наганяє. Вопщім чекаю на зиму, в зимі якось не так тяжко, та і до весни ближче.

Прогулянка

Річниця. Знаю, що спочатку люди святкують місяць стосунків, потім 3, потім 6, потім рік, а потім як попаде :). В нас якось так склалось, що маємо точну дату початку наших стосунків. Ну і ше ні разу за 7 років не забули. Мало того пропозицію одружитись я зробив на нашу 4 річницю стосунків. А одружитись хотіли на 5ту, і то була навіть субота, але в той день велике церковне свято, відповідно не вінчають. Ось так і пам’ятається дата.

Річниця

Манеж. Один з дитячих дівайсів, який дає змогу батькам поїсти швиденько. Маля постійно хоче бавитись, але самостійне запихання батьками ложкою всяких рідин і сумішей в писок, як гра не розглядається, тому і не сприймається дитьом як дія варта уваги. Але маса цікавих речей які водяться в манежі да 10 хв. які можна витратити на їжу :).

Манеж

Руда. Білки шарять, що літу кінець, і тепер діток шо носять горіхи все менше і менше. Відповідно наглі вони зара як даїшники. Підходять і тупо просять в тебе горіха. Влітку можна довго стукати горіх о горіх, і жодна не прибіжить тільки здалеку спостерігає, а зара і горіхів не тре, біжить аж гай шумить. А мені шо, так легше фоткати.

Руда

Піна. О так, перше знайомство з піною. Мала зависла на кілька хвилин і пробувала рукою її мацати, а піна тікала з рук. Але найвеселіше починається коли лице зачухається. А якщо хтось спитає навіщо соска, то зразу кажу, все що можна взяти до рук, обов’язково тре спробувати на язик. То фактично цуцлик, є своєрідною заглушкою від попадання всякого непотребу в дитину, а потрапити туди може дуже багато.

Піна

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

14 коментарів

  • ALex 07:16 – 10/06/10

    як завжди кльові фотки!!!
    надіюсь блог не перейменуєш на “спогади рядового татуся”? ;-)

  • усамедж 07:30 – 10/06/10

    треба дописувати – осінь не люблю, бо в дощ впадло їздити, і т.д. тоді буде не рядовий татусь, а велосипедизований татусь ))

  • marchyk 10:54 – 10/06/10

    А точна дата початку ваших стосунків випадково не 27 вересня? :)

  • dyak 11:42 – 10/06/10

    [quote name=”ALex”]
    надіюсь блог не перейменуєш на “спогади рядового татуся”? ;-)[/quote]
    нє то тимчасове явище, поки малу в велокріслі не можна возити, але з року, або з 9 кг, вже можна. Тобто в лютому їй буде рік, а на сьогодні вона важить 8 кг, відповідно навесні будемо з нею матрасувати. Тіко крісло тре вбрати.

  • dyak 11:42 – 10/06/10

    [quote name=”marchyk”]А точна дата початку ваших стосунків випадково не 27 вересня? :)[/quote]
    ага )))

  • Світланка 15:25 – 10/06/10

    Вітаю з річницею))))))))))) :-)
    П.С. Ми теж почали зустрічатись 27 вересня 2004 році))))))))Магія цифр :-*

  • Dyak 17:48 – 10/06/10

    Дякую. Я вас теж вітаю. ;-)

  • Xanka 17:49 – 10/06/10

    Дякуємо :lol:
    І вас з річницею!!!!!

  • Dyak 17:51 – 10/06/10

    А всі зрозуміли що я мав на увазі про першу фотку?

  • marchyk 22:35 – 10/06/10

    [quote name=”Dyak”]А всі зрозуміли що я мав на увазі про першу фотку?[/quote]
    Ти про руль з правої сторони? :-)

  • dyak 07:43 – 10/06/10

    [quote name=”marchyk”][quote name=”Dyak”]А всі зрозуміли що я мав на увазі про першу фотку?[/quote]
    Ти про руль з правої сторони? :-)[/quote]
    ага :)

  • Наталя 11:15 – 10/06/10

    Малятко просто чарівне :)
    А той плакат на ЛАЗі взагалі як “пир во время чумы”, завод в жахливому стані і в цехах давно ворони гнізда зробили, а овни такий “постер” повісили. :)

  • zymova 14:10 – 10/06/10

    в Києві білки лякливі. хіба в парку КПІ трошки ручніші. і то дуже близько не підійдуть. а в решті місць ближче 5 метрів не пущають.
    от що святкують 1 місяць чи 3 місяці ніколи не чула. півроку святкували. і то лише тому, що я купила подарунка на Новий рік і не втерпіла до свята, а півроку в нас за тиждень до Нового року)) тому знайшла привід)))

  • dyak 09:05 – 10/06/10

    Ну не те щоб святкували, просто якось згадувалось :)[quote name=”Наталя”]Малятко просто чарівне :)
    А той плакат на ЛАЗі взагалі як “пир во время чумы”, [/quote]

    Наскільки мені відомо, що лаз на межі вмирання, і тільки транспорт для євро 2012 рятує його.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *