Проект 365 – тиждень #44

11/04/10
Проект_365

Аж не віриться що лишилось всього 8 тижнів. А тим часом барахлить моя мильничка, і цього тижня дещо фоткав телехоном, а один день взагалі пропустив, тому дві фотки будуть з одного дня, щоб не псувати порядок :)

Ліхтарики. Влітку на ліхтарики дивився сам, бо запускали їх в 10 годині вечора, а наша бешкетниця в такий час вже лягала спати. Зараз з цим простіше, бо запуск в 7 годині. От і повіз своїх дівок дивитись на ліхтарик. Мінус в тому, що прохолодно відповідно не так масово. Але все рівно було цікаво. Ми відійшли на пагорб, з якого все чудово видно. Я правда ніц толком не сфотав, не було штативу. Ну але дівкам сподобалось.  І так, я пам’ятаю що маю купити на ібеї пачку, і підемо розвіртуалюватись і запускати. Але думаю що ми це діло будемо робити на весні.

Ліхтарики

Змозгівкоріння. О так, не бриті і не голені, дивні створіння… І щоб їх побачити, не тре мати ні авто, та і грошей тре мати на маршрутку і назад. Бо на Оленів дивитись можна безкоштовно. А ще там є якісь, качки, кури, баранці різного виду, і прикольний коник, який тих баранців копитом по чолі б’є. Де це, думайте гадайте, поки я невеличкий звітик накатаю.

Вибори. О так, вибори, вибори, кандидати …. Прийшли ми на дільницю, а там 6 столів. і тільки до одного черга велика. Ну я підійшов до іншого ймовірно того що треба, але ж ні. Люди які складали списки, не буду згадувати про їхні розумові здібності, наш 1 будинок з цілої вулиці запхали  інший список. Тобто в списку, будинки йдуть по порядку, але нашого нема, завтикали, то його приліпили в хвіст в іншому списку, якраз на тому столі де найбільша черга. Ну Оксану з малою ще пустили без черги, а я якось соромився ще раз малу брати щоб і мене впустили. То Оксана мене чекала, а мені зайняло проголосувати 50 хв. Доця не витримала того цирку і просто на руках заснула. Але ті вибори то було щось. Всього 4 кабінки, мале приміщення, і т.д. Бачив як якийсь дідо так довго стирчав в кабінці, що в інших люди змінились по 5 а то і більше разів. Дехто навіть не заходив в кабінку, хрестик, хрестик, і в урну. Одним словом сміх.

Бублик. Мала вже почала їсти різну тверду їжу. То банана вкусе, то яблуко послинить, то бублика лиже. Але то дуже смішно виглядає, особливо якщо щось нове.

Рубі. Новий проект, приносить нові знання. Я тепер Automation QA Engineer, і от сиджу роздупляю Ruby. Наразі дуже цікаво. От приходиш на роботу, сідаєш шось робити, а тут бац вже обідати пора, пообідав знов сідаєш, а тут бац вже домів пора, та ще й вже майже кінець тижня. Час не помічаєш, от хз чи то добре чи ні.

Рубі

Мітінги. Фотка нічим не примітна, просто я так знудився що вже робив все щоб себе розважити. От бувають мітінги на 5 хв, а користі на 100 очок, а то був мітінг, більш як на півтори години, по телефону, а користі очок на 10 не більше. А кругом вода, вода. Вже через хвилин 40 не сприймаєш інформацію.

Шедеври. Оце було весело. Спочатку малювали по листочку, потім по другому, потім по третьому, потім по столі, по мамі, по татові, по собі, потім на смак трохи фарби. А потім всі по черзі митись, і мити навколишнє середовище. Ну я тепер маю чудову картину на робоче місце. Троха фотів самого процесу :)

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

5 коментарів

  • Alex 10:21 – 11/04/10

    тільки зараз примітив які кльові очі в малої ))

  • усамедж 11:14 – 11/04/10

    а олені напевно в шевченківському гаю

  • Dyak 11:55 – 11/04/10

    [quote name=”усамедж”]а олені напевно в шевченківському гаю[/quote]
    змазав

  • MadnesS 09:51 – 11/04/10

    [quote]Спочатку малювали по листочку, потім по другому, потім по третьому, потім по столі…[/quote]
    Як би в нас так тім мітинги проходили… :-)

  • chrishoneybee 23:55 – 11/04/10

    таак, цьогорічні вибори то було шось!
    ..а тепер лякають, що по львівській області повторно буде!!! навіть не знаю, чи вдруге піду. ну його.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *