Проект 365 – тиждень #45

11/11/10
Проект_365

“Кагда яблоні цвєтут, всєм дєвчонкам нравітса”, що там нравітса всєм дівчонкам не відомо, але точно відомо, що нравітса саме зараз, оскільки, з різних куточків України до нас надходять новини про цвіт на яблунях. Це я до того що непогана в нас осінь…

На кохве. Сходились мо, всією родиною на кохве, з сирником. Правда пили чай :). А мала була ну майже як доросла, сиділа гонорова, роздивлялась, потім вилкою по столі стукала. Вопщім як справжній русо турісто на відпочинку в Туреччині  :)

Вододіл. Їздили возитись автонавколольвів’ям. Бачили і Головний Європейський Вододіл, і печери, і джерела, і ше трохи. Але про це згодом. А малій сподобалась мамина безрукавка.

Матрац. Ну хіба лінка дам. Доречі, хто не зрозумів ПВД, то похід вихідного дня.

Евкаліпт. Шось наша доця останнім часом має закладеного носа. Відповідно щоб було легше дихати, вечорами палимо будинок, а пахне евкаліптом. А яка файна атмосфера від запаху, і світла. Прямо феншуй якийсь.

Евкаліпт

Буль-буль. Колись давно, ходили ми компашкою в аквапарк. І називалась наша компашка плавці-жерці. Бо ми зранку плавали, а потім жерли. Але якось ми перестали плавати, і стали тільки жерти. Компашкою в аквапарк легше було ходити, бо ходили з самого сраня, і вже було не так просто вимкнути будильник і забити. Бо ж знаєш шо жерці чекають. От зара маю нову компашку, але то тіко плавці, бо ми працюємо на різних канторах, і жеремо по окремо. За той час що ми тіко жерли і не плавали, аквапарк змінився. Раніше поки я був в аквапарку, по стандартних моїх маршрутах, мені на очі попадало як мінімум 4 годинника, зара 1. Думаю не з проста.

Аквапарк

Жовті окуляри. Ну куди без жовтих окулярів, навіть для проекту 365? Так що от вам. Троха розмазано, бо то був вечір і дощ, а Хр балідла від мого ровера, і не могла спокійно стояти на протязі 1/6 секунди. То я виконував роль кур’єра, бо ж Жовтим окулярам виповнилось два роки, з чим ми її і вітаємо. А оскільки то жовті окуляри через які все інакше, то подарунки отримували, флудери :), серед яких і одна з моїх дівчат. Кароч по подарунок заїздив. Кажуть там і Філін пролітав.

Зелена сім’я. А ось власне і подарунок. І скажу що фотка навіть близько не передає прикольності, тої трійки. Думаю гадати хто тут хто не варто. Ну хіба що тре для пізнавальності, аксесуари їм придумати, тому що зправа з круглою пикою, ровер вліпити, тій що зліва, пластику подати, а тій що всередині, малій карапузяній…. хм, навіть не знаю, бардак під нею зробити чи що :). Доречі на фото знизу мала на маму більше подібна.

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

8 коментарів

  • chrishoneybee 09:49 – 11/11/10

    Я навіть пробувала вилізти на ровера, для гарного кадру, але сідло виявилось НАДвисоко!! Чи то Славко такий довготелесий, чи в мене довжина ніг непропорційна….. :-?

  • dyak 11:19 – 11/11/10

    ті інші фотки де ти пробуєш сидіти на сідлі, ше більше розмазані, а спалах я не люблю :-*

  • Piton 11:54 – 11/11/10

    Очі мамині… =))))

  • dyak 12:09 – 11/11/10

    Зато тон лиця спільний :)))))))))))))

  • Ptah 21:15 – 11/11/10

    Прикольні зелені чудики :)

  • Dyak 21:18 – 11/11/10

    Угу нас вони дуже заперли

  • chrishoneybee 21:22 – 11/11/10

    ^_^

  • Julie 23:07 – 11/11/10

    Ой які позитивчики ваші подаруночки =))

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *