Проект 365 – тиждень #47

11/25/10
Проект_365

От вже хтось і лижі гострить, а ми далі продовжуємо наш репортаж).

Жерці. Як я вже казав, була колись компанія жреців-плавців, то ті хто ходили плавати а потім жерти. Зараз вже по іншому. От моя компанія жреців. Дивіться які суворі, типу чьо ти нас фотаєш? Фотіка не жалко, а? Я тобі зара вилку вставлю… :)

NightMadness2010. О це було вар’яцтво. Отак в ночі близько 50 людей ганялось по багнюці, А інші їх сліпили спалахами. Я троха знімав відео. Усамка крутив свій павербол. А ше час від часу підробляли фотоутками для пристрілу фокусу. Що з цього вийшло, раджу подивитись в тих во альбомах від Алекса, якому дяки за фотку нижче, і від Філіна.

Михайла. Ходили на ДН до племінника, якого звати Михайло і до швагра, теж Михайла. Так там аж 10еро дітлахів, від молодшої на 2 тижні від нашої, до 12 років. Це було шось. Купа дітисьок, всі носяться, кричать, плачуть почерзі, спати хочуть, ше шось. ДУже весело. Наша мала вподобала собі гантелю і не можна було її відірвати від неї. Спочатку вона не розуміла що робиться, і навіть трохи хвилювалась. А потім в’їхала що до чого, і давай бавитись, що аж додому не хотіла.

1001. Гуляли і надибали таку штуку. От і вирішили покурити з донею кальянчику.

Do you speak English? Знайшла Оксана веселі відяшки для малят. Завдання відяшок, вчити малят англійським словам, таким як дні тижнів, місяці, цифри, букви кольори, алфавіт, і т.д. Відяшки дуже примітивні, але кольорові і прості, і цим мабуть так привертають увагу малої. Дуже вона любить їх дивитись. Ось так і вчимо англійську.

Поприбираємо. Варто тільки розвішати штанці сушитись на батарею, щоб швидше висохли, мала зразу стягує їх і складає на купку. На фото вона якраз намилилась прибрати їх, але уважно слухає і пропускає повз вуха, настанови мами,  щоб того не робити.

Вжжжжж. Ходили ми на картинг. Ну шо я вам скажу, це вєєєєєщ. Хоч ацвальт фіговий, але валити можна. РУки напружуються дуже, але такий вприск адреналіну в кров, коли ти розганяєшся, а потім трьома заносами проходиш змійку. Чи висиш пів кола в когось на хвості, і не можеш обігнати, і ось тут раптом вікно у внутрішньому радіусі повороту, і ти протискуєшся туди, і вже летиш перший. Відчуття мега. Правда і не дешеве то задоволення якщо так розібратись. Але хоча б раз варто сходити.

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

7 коментарів

  • Diesel Draft 15:53 – 11/25/10

    По скільки картінги? Який в них графік роботи?

  • dyak 15:58 – 11/25/10

    працюють з 14-00 до 00-00
    з 14-00 до 18-00 10 хв. 60 грн. 5 хв. 35 грн. А потім не памятаю. Але в гуглі точно є ціни.

  • chrishoneybee 18:29 – 11/25/10

    кумедно так зирає з-за крісла :D (фота №5)

  • Julie 08:36 – 11/25/10

    Всі діти машинками, книжечками а ваша гантельою :lol: Така маланька а вже як виділяється!

  • Dyak 09:04 – 11/25/10

    книжечки і машинки є в дома, а гантелів нема. От і надолужує.))

  • усамедж 09:39 – 11/25/10

    [quote name=”Julie”]Всі діти машинками, книжечками а ваша гантельою :lol: Така маланька а вже як виділяється![/quote]
    досить того, що машинками старша дитина оксани бавиться, що видно на ост фото )

  • dyak 10:04 – 11/25/10

    [quote name=”усамедж”]
    досить того, що машинками старша дитина оксани бавиться, що видно на ост фото )[/quote]

    ну ну, викликаю тебе на авто трек, бум бавитись хто швидше :)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *