Проект 365 – тиждень #51

12/23/10
Проект_365

Аж не віриться, що це передостаній тиждень. Якось воно так швидко пролетіло. Чесно кажучи думав не витримаю.

Лист. Ну тут вже сказано було і показано було. Написали листа, відправили, дуже надіємось що адресат отримав))).

ТІК. Був в нас на роботі корпоративчик. І було досить весело. Але основна фішка вечору це Віктор Броніков на сцені і коло сцени одночасно. Фотка з мого телефону, але десь скоро мають бути нормальні фоти від корпоративного фотографа. Насправді, той дядько що коло мене це Орест, один з наших адмінів. Його постійно плутають з солістом ТІКу. То на вишиванці просять розписатись, то 100 грам в кабаку пропонують. Доречі сам Броніков коли його побачив, спустився та потис йому руку.

Брррррр. Миколай приніс транспорт нашій малечі. З сигналом. Тепер коли їй кажеш бібіп то вона лупить по сигналу як шалений єгиптянин. Правда ті пластикові колеса робиил досить багато шуму. Мусів натягнути кски велокамери, тепер нормально і м’яко їде.

Йолка. І в нас з’явилась йолка. Штучна, і високо над підлогою, але мала так їй тішиться, особливо коли гірлянду увімкнути. Останім часом мій різдвяний настрій нічим не відрізнявся від круглорічного настрою. Якось не було почуття свята, але бачу що наступного року коли мала вже буде розуміти що до чого все повернеться. )) Доречі ми дуже раді що основна маса іграшок йолкових в нас з пластику.

Купання. В такому віці рекомендовано купати дитину раз в 3 дні. Але гляньте яка вона щаслива після купання. І як їй відмовити. Не дармо вона в нас риба. Особливо доця любить загортатись в рушник після купання. І калачіком тусуватись в когось на колінах. Так і купаємо майже щодня.

Вкл/Викл. Нещодавно доця навчилась відкривати дверки і шухляди всіх шаф. А там стільки всього. І ось нове вміння. Вміє вмикати і вимикати світло. І так з того тішиться. Таким дитячим сміхом. До того ж вона розуміє коли кажеш вимкни світло, і вимикає, і навпаки. Татко дуже пишається :)

Порядок. Або непорядко пробують навести наші міліціонери коли приїздить хтось “поважний”. В місті зразу хаос. Цікаво то роблять для показухи, чи для для безпеки, чи для чого. Я не розумію. Але виглядає що таким чином, хтось собі просто піднімає ЧСВ.

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

11 коментарів

  • ALex 10:40 – 12/23/10

    ну що – вітаю з початком фінішного тижня =)

  • Dyak 10:43 – 12/23/10

    Пасибі, в меен стосовно цього почуття такі самі як я колись мав до воєнки. Тобто воно мене напрягало, але я зараз дуже радий що воно було. Часом ну просто нема що сфотати, ну ніц не відбувається і все тут.

    Але вже не можу дочекатись фінального резалту.

  • Julie 09:37 – 12/23/10

    Але в Софійки класна машина! Певне була дуже чемна що Миколай таке приніс!

  • Xanka 09:59 – 12/23/10

    Та чемна-чемна 8), Миколай крім машини ще купу подарунків приніс :D

  • Serjart 22:56 – 12/23/10

    Доця в рушнику гарнюсінька. Я аж батьком захотів стати. :lol:

  • chrishoneybee 21:16 – 12/23/10

    [quote]Пасибі, в меен стосовно цього почуття такі самі як я колись мав до воєнки. Тобто воно мене напрягало, але я зараз дуже радий що воно було.[/quote]

    ото влучно ти сказав! я б так і не придумала :)

    то що, буш на воєнку в 2011 записуватись? ;)

  • chrishoneybee 21:17 – 12/23/10

    [quote]Доця в рушнику гарнюсінька. Я аж батьком захотів стати. :lol:[/quote]

    в тій масці Ганібала важко тебе батьком уявити :D

  • Dyak 21:18 – 12/23/10

    [quote name=”chrishoneybee”]
    то що, буш на воєнку в 2011 записуватись? ;)[/quote]

    Скоріш за все так але більше в приватному порядку. Є багато речей якими не хочеться ні з ким ділитись, а лишити все собі :)

    Можливо лишу це в форматі чилійських фотоспогадів.
    Дася чути :)

  • chrishoneybee 21:22 – 12/23/10

    [quote]Скоріш за все так але більше в приватному порядку[/quote]

    до речі, та, є такий ефект. жити на публіку важко :) виходить майже як реаліті шоу якесь..

    ..інша справа, що не маючи необхідності, “на воєнку” добровільно ходити теж не буш, мабуть… Ну тобто, буш фотографії робити таки рідше.

    Мені Надійчин формат теж дуже подобається. І ще мінський друг Єгор прикольно пише: вигрібає спогади і фоти з архівів, без привязки до хронології, і розповідає історії, як воно було…

  • Dyak 21:28 – 12/23/10

    [quote name=”chrishoneybee”]
    І ще мінський друг Єгор прикольно пише: вигрібає спогади і фоти з архівів, без привязки до хронології, і розповідає історії, як воно було…[/quote]

    Теж непогано.
    Хоча формат 365, часто якраз і спонукає до дій )

  • Serjart 12:36 – 12/23/10

    [quote name=”chrishoneybee”]в тій масці Ганібала важко тебе батьком уявити :D[/quote]

    Ти мене не знаєш. Я дуже спокійна людина, особливо коли сплю під дією заспокійливих речовин в масці та гамівній сорочці. :-*

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *