Наше літо

06/24/11
Блог

Аж не віриться що літо почалось майже місцяь тому. І взагалі якесь таке відчуття складається що літо дуже швидко проходить. Виною тому мабть є прохолодний квітень і початок травня. А в мене стільки на літо планів було, а тут вже пів літа пройшло а я ще ніц не встиг. Ну тим не менше, це не заважає нам непогано проводити час.

В принципі цю фотку вже всі бачили мабуть. То ми так малювали. Радості було море, але найбільше подобалось мазати коліна свої. Може це тому що з початком спеки доня постійно гасає в легеньких колготах і постійно б’є коліна і ми мазали їх зеленкою. Коли ж ніби процес малювання закінчився почався процес виловлювання малюка щоб занести до вани, але вона тікала і поцілій хаті лишала свої кольорові сліди, ну і мама виглядала приблизно таксамо ).

А одного вихідного дня, ми катались на велосипеді і вирішили малу катнути на карусельках. Після першого разу з мамою малюк категорично відмовився злазити, то ді ще один заїзд з татом, а потім всі погляди на собі бо ми несемо дитину яка жалісно кричить і показує в сторону карусельки.

Доця стала сама самостійність, свариться і нервується коли їй не дають щось робити самій. Так трохи більше смітить, зате швидше навчиться і нам легше буде)

Коли заходимо в парк, доця без помилково показує пальцем в сторону дитячого майданчика і каже, “Там, дііііі” а потім гонорово і впевнено кроку в потрібному напрямку.

Та і взагалі в неї вже часом повадки такої собі паняночки проявляються.

І всюди вона хоче бути доросла. Це якраз був період коли вона не хотіла у візочок, але десь тиждень потому вона зрозуміла що візок це таки круто.

В парку в альтанці танцювали сальсу, а дітвора внизу коло альтанки мавпувала дорослих, до нашої доні підійшов хлопчик і взяв її за руки і вони почали вдвох танцювати, народ вже не дивився на сальсистів, а на тих двох. Та і цей хлопчик сам по собі давав жару.

Ось так сталось що доня була наймолодшою учасницею велодня. Їхали в хвості колонни як на зеленій/луганській помітили що мала засинає, трохи роздуплились і зрізали по луганській і з колоною зустрілись на сиівському мості, але додому поки добрались мала таки заснула.

Тато матрасник, мама матрасник, а доня що патик? Теж матрасниця мала.

Зацініть Оксанину біцуху. Хочеш бути в формі? Заведи карапуза).

А як їй подобаються всякі вуличн і музики. Та і мені також. Не ті що під три акорди невдало мавпують пятніцу чи цоя, а хтось бігає з кепкою і чіпляється до перехожих зі словами “Підтримайте музикантів”, вже замахали ті причепи. А справді музиканти, яким не тре бігати, їх і так підтримають.

Перший раз в перший вагон потягу. Так це було цікаво, мала відривалась по повній. все їй подобалось і у вікно дивитись і бігати і мячика кидати). Оце два тижні тому завіз дівчат своїх до баби. Там свіже повітря, сонце, свіженька полуниця домашня, курочки/гусочки/свинки/корови/коні і т.д. З дідом ходять до лісу на полуницю, з бабою ще кудась там ходять.

І з дітворою тусить постійно.

І навіть в дощ погуляти кльово

Я правда тут холостякую, і худаю, скучаю, нуджуся. Але на вихідних разом гуляємо. Ну нічо вже на ці вихідні забираю їх торхи додому. :)

А як ваше літо?


10 коментарів

  • nnn 12:19 – 06/24/11

    прикольно. на мене працює як реклама ))

  • Dyak 12:28 – 06/24/11

    реклама чого? літа чи дітвака? :lol:

  • Alina 13:57 – 06/24/11

    “Мала” вже така велика стала капці, дуже гарний і позитивний звіт ;)

  • Dyak 14:16 – 06/24/11

    ага, росте як грибочок) говорить стільки, повторює, і так капці які купували місяць тому вже малуваті (((. А то така мука купити дитині нормальне взуття.

  • lesia 15:46 – 06/24/11

    фото з фарбами і з хлопчиною …нуууу просто люксусово-файнезні!!!:)
    PS. дякую за чудовий настрій! ваші міні-звіти можна запропонувати, як альтернативу лікам проти депресій :)!!!

  • Ptah 17:08 – 06/24/11

    Дуже позитивний пост:))) Шалено піднявся настрій! Дякую!
    А я цього літа фестивалю – Країна Мрій, Трипільське Коло, а потім наметове містечко з друзями у Карпатах біля Скель Довбуша :)

  • zymova 10:40 – 06/24/11

    там де щ візочком так на матусю схожа личком)))

  • Svetik 19:34 – 06/24/11

    Привіт, привіт!!!!!!!!!!
    Шалено скучили за нашими красунечками, добре що вони вертаються “домів” :-)
    Софійка вже справжня доросла паняночка, така романтична і безмежно сонячна!!!
    Ми тж задніх не пасем – повзаємо, стоїмо і робимо перша спроби самостійного ходіння :-* А так подорожуємо навколо Львова і от плануємо організувати пікнічок якось в теплу днину, приєднаєтесь?
    п.с. дуже ГАРНІ фоти)))))))))

  • Julie 04:26 – 06/24/11

    #2 Dyak 24.06.2011 15:28
    реклама чого? літа чи дітвака? :lol:

    І того і того!! І думаю чи не кожен клюне на таку рекламу!!
    Фотки МЕГА!! Софійка звичайно “звєзда” всіх постів але хочу дуже похвалити Оксану! Оксана ти молодець!!! Біцепси ще ті і виглядаєш чудово! А ще на фотці видно як інші мамочки заздрісними поглядами дивляться на таку симпатичну молоденьку маму, і є чого!! Так тримати!! :-)

  • Akhe 09:21 – 06/24/11

    Перша фотка з малечею це шедевр.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *