Ніч у Свірзькому замку

05/10/12
Блог

Свірзький замок, ніч

Одного разу запросив мене Дмитро Антонюк долучитися до світлої справи. Допомогти чим зможу Свірзькому замку. Зараз Дмитро організовує збір коштів на деякий ремонт в замку, ну і збирає людей які б змогли фізично щось поробити в замку, чи коло замку. Власне основне дійство в замку відбудеться 12-13 травня. Дмитро очікує близько 50 учасників зі всієї України, а минулих вихідних була маленька репетиція в якій вязло участь півтори десятки людей. 

Повний місяць

Оскільки приїздили всі в п’ятницю ввечері, то треба було повечеряти, Володимир Мандзяк, директор замку, приготував смачну рибну юшку. 

Трохи посиділи, поговорили про важку долю архітектурного спадку який нам подарувала історія.

Свірзький замок вночі

Свірзький замок

Свірзький замок

Свірзький замок

А потім зібрались на нічну прогулянку покоями замку.

Свірзький замок

Колодязь у нижньому подвір’ї. За легендою в нього кинули жінку, котра впустила агресора на територію. Ну і за цією ж легендою ця жінка ше досі бродить коридорами замку.

Свірзький замок

Свірзький замок

Свірзький замок

Свірзький замок

А на ранок проснулись ми від звуків бензопил. Які вирізали чагарник на одному з схилів замкового пагорбу. Власне волонтери допомогали носити всі ці гілки на купи. Ми з кумом, змогли допомагати всього годинку, оскільки це була робоча субота замість вихідного понеділка.

Ну і наостанок невеличка відяшка на тему замку. 


4 коментарі

  • tivasyk 11:15 – 05/10/12

    непоганий фотозвіт. остання світлина чомусь найбільше подобається.

    [b]p.s.[/b] свірзький — якраз той замок, якого ми так і не відвідали під час [url=http://goo.gl/kMzD1]попередньої мандрівки до львова[/url] =(

  • Dyak 11:17 – 05/10/12

    Всі світлиин робив вночі, бо приїхали пізно, зранку хіба одну зробив, і трохи відео познімав, а потім допомагав гіляки прибирати.

    А стосовно того що не доїхали, думаю що не так вже це і погано, як буде можливість наступного разу, то він вже буде кращим :)

  • кум 11:46 – 05/10/12

    До речі, репортаж зіка про ту ніч і прибирання: http://zik.ua/ua/news/2012/05/07/347173.

  • Світланка 08:10 – 05/10/12

    Молодці!!! Ідея дуже і мета благородні, ми би залюбки приєднались!!!Але в нас ремонт і Назарко вже на будівлі, як то кажуть(((((

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *