Результати січня

01/31/13
Блог

Ну що ж пора розібратись що я натворив із запланованого на січень. Скажу зразу я не дуже задоволений результатом, думав буде краще, тому на лютий маю більше сподівань, тобто не на лютий а на себе :). Ну почну зі списку.

 

3 рази на роботу добиратись пішки – це було просто і корисно. 
7 разів поїхати на роботу на велосипеді – оце я провалив, вийшло меньше аніж 7 разів, причин кілька, плюсова і дощова погода значно гірша за мороз, і протягом одного тижня забирав наших датських колег з готелю, і возив в офіс. Ну нічо.
прочитати 2 книги –  Прочитав “Код Дурова”, якщо короткто то фігня. Пів книги про то який Доров був незвичний в дитинстві і пів книги як він робив(копіпейстав) вконтакт. Прочитав половину “Теплих історій до кави”, чесно кажучи перше враження було не дуже, банальні історії в яких купа згадок про сидіння в кріслі під пледом і питтям кави, мене шось така наївна штука напрягає, але потім стало трохи цікавіше. Така собі книжечка ні про шо, і про все, щоб вбити трохи часу. Чесно кажучи не дуже розумію чим то вона вибралась в топ в книгарні “Є”, єдине хіба що те що легко, дуже легко читається. Ще трохи послухав “Zen and art of motorcycle maintenance”. 
4 рази піти в басейн – якщо казати про кількість то провалив, бо тільки три рази ходив, але якщо говорити про результат, то я дуже задоволений. Я собі за мету ставив за годину проплити 1500 метрів, а місяць я закінчив на відмітці 1700 метрів, тому думаю, що все гаразд.
написати 4 пости – ну це було майже просто, виконано.
викласти 2 відео – тут більше ніж добре, бо я зробив дві відяшки не з старого матеріалу, а зняв новий.
обробити фотки за квартал 2012 – не доробив одну папочку :(.
вставати в 7ій ранку – з цим повністю не вийшло. Більшість днів я таки всавав в 7:10, але кілька днів просипав до 8мої.
пробігти 5 км – ось тут взагалі журбинка, обходив купу магазинів і взуття нормального(за адекватну ціну) не знайшов, пробував бігти в трек шкарах, пробіг один км, і зрозумів що далеко я так не забіжу.
щоденно робити зарядку для очей – як це не банально, але я просто забував робити ту зарядку, за весь час може разів 6ть робив :(.
видаляти 2 рсс канали в тиждень – тут я попрацював добре з 482 рсс каналів лишилось 464, це притому що видалаючі не цікаві додав кілька цікавих :).
подивитись 2 фільми кустуріци – незнаю, чому просто захотілось” – такою фразою я додав цей пункт, скачав два фільми, але щось дивитись їх настрою не було. Може згодом.
написати сценарій до короткометражки – не написав :(.
відсортувати відео за останій квартал 2012 – все відсортував :).
сфоткати і викласти якусь гарну серію фото про Львів – ну цей пункт вважаю не виконаним, бо те що я типу фоткав було більше пародія ніж фоткання, завів малу на англійську і мав пів годинки часу щоб познимкувати в центрі, відповідно і результат скудний.
навчити доцю писати слово тато – це було не просто, але правдами і неправдами вона написала це слово. А непросто було тому, що бажання доці не завжди збігаються з бажаннями тата. Мала може написати букви “т”, “а” і “о”. Може з кубиків скласти слово “тато”, може прочитати то слово, але напсати то зарзу facepalm. Я прошу напиши слово “тато”, вона помаленьку виводить букуву “т”, потім каже я вже змучилась писати слова і хочу малювати зайчиків і починає малювати свої каляки, і так до бескінечності. Але якось таки нам вдалось це :).
не користуватись інтернетом після 11тої вечора – протримався з тиждень :(, і здався. Відповідно і засиджувався до пізна.
після 8мої їсти лише фрукти – теж не вийшло, то пізно додому прийшов то на пиво пішов, то на лижі поїхав, де теж пізно жер.
заливати 10 відяшок на відеохостинг щотижня – тут все гаразд, залив 40 відяшок :).
схуднути – по відчуттям, наїте за свята зникло :).
намалювати плани нових меблів – ескізи готові, тепер треба це перенести в спеціалізований софт, і замовляти розкройку.

Ось такі от справи. Цікавий факт, що деяким речима в списку які не виконані, я навіть не засмучений, і взагалі тепер думаю, для чого я це доавав. Зміна пріоритетів, вподобань, чи що. Я не задоволений результатом, але задоволений ефектом, тому продовжуватиму, і  в мене вже майже готовий список на Лютий. 


7 коментарів

  • ostap 08:53 – 01/31/13

    на рахунок взуття для бігу – деколи бувають нові найки на секонд хенді який на ВВ навпроти цуму, я собі там купив Nike Pegasus 28 за 320 грн

  • Роман 09:16 – 01/31/13

    Озвучуй список на лютий! )

  • Sashyk 09:37 – 01/31/13

    З біганиною все не так тривіально – організм не звик-то. Я тому і пропонував скооперуватись при бажанні. Може, рванув зашвидко – ось і …

  • Natali 09:44 – 01/31/13

    [quote name=”Роман”]Озвучуй список на лютий! )[/quote] ;-)

    і де ті всі 40 відяшок, на vimeo?

  • dyak 09:49 – 01/31/13

    [quote name=”ostap”]на рахунок взуття для бігу – деколи бувають нові найки на секонд хенді який на ВВ навпроти цуму, я собі там купив Nike Pegasus 28 за 320 грн[/quote]

    дяки за наводку ))
    [quote name=”Роман”]Озвучуй список на лютий! )[/quote]
    трошки згодом ))

    [quote name=”Sashyk”]З біганиною все не так тривіально – організм не звик-то. Я тому і пропонував скооперуватись при бажанні. Може, рванув зашвидко – ось і …[/quote]

    та то не в фізусі спарва а у взутті.

    [quote name=”Natali”]

    і де ті всі 40 відяшок, на vimeo?[/quote]

    я мав на увазі відеосток, де можна торгувати відеофрагментами. То не готові відяшки, а уривочки. НАприклад робиться новинарний сюжет про Львів і їм треба терміново відео з оперним, просто для вставкИ, посилати оператора дорожче ніж наприклад за 10ть доларів купити фрагмент з оперним на 20 секунд.

  • julie 10:53 – 01/31/13

    Все ж таки багацько зробилось!! класно пішло, ще 11 цікавих місяців залишилось ))

  • Skinnyman 14:41 – 01/31/13

    Дуже раджу бігові Salomon’и! Я завжди думав, що в житті не буду бігати, бо то страшенно нудно. Взяв найдешевші до спортзалу і спробував пробігтися. 5км пішло :-) В них аж… хочеться бігти! :-D

    Кілька співробітників бігають серйозно і одобряють саломони.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *