Кінофестиваль Ровер

06/18/13
Блог

rover.jpg

В кінці літа у Львові пройде чудовий велосипедний кінофестиваль, так сталось що я є одним з організаторів фесту, хоч і моєї роботи там мало. В програмі фестивалю заплановано дуже багато цікавих речей.  Будуть і покази фільмів, і велопарад, і вечірка, і ще багато всього цікавого. Одним з принципів фесту є екологічність. Не буде друкуватись ніяких афішок і програмок, а електрика для показів буде генеруватись завдяки спеціальним установкам і людям що крутитимуть педалі. Самі ж установки поїдуть світами, щоб люди і в інших містах змогли подивитись вело кіно. Ще трохи під катом.

Ось такий трейлер зробив якийсь чудовий чоловік)

Для того щоб все що задумано відбулось потрібні певні кошти, і ці кошти було вирішено зібрати на українському кікстартері, спільнокошті. Допоможе кожна гривня. Ось посилання на спільнокошт http://biggggidea.com/project/229/ і там є ролик де коротко пояснюється що і для чого.

І скоро буде ще одна цікава затія пов’язана з фестивалем, але про це я напишу пізінше.


2 коментарі

  • Юрко 11:03 – 06/18/13

    Я планую наприкінці серпня чергове сходження на Казбек, але ж і тут буде цікаво! Тре щось думати! За грішми, думаю, затримки не стане-приєднаюсь!

  • chrishoneybee 14:47 – 06/18/13

    Приєдналась, але схоже що затія ще недостатньо набула розголосу.. до потрібної суми ще далеко… :(

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *