Охорона Львова, вечір і ніч

02/21/14
Блог

_MG_3627

Вчора у Львові була неймовірна активність від бажаючих вийти на нічну варту міста Львова, вочевидь люди які мають совість і клепку, але через різні причини, в тому числі і страх не поїхали до Києва, хочуть відддати хоч якийсь борг революціонера. Я особисто записався в велопатруль району, і мав зміну з 4:40 ранку до 8:00. Ось мої враження від того що було ввечері і вночі.

_MG_3629

– Бажаючих є дуже багато, що і видно на фото нижче. Це були бажаючі записатись в автоохорону Львова під ЛОДА. орієнтовна 22:00. Нажаль організація ще не поставлена як треба, і на це треба мабуть трохи більше часу ніж може тривати ентузіазм бажаючих. Виходячи з досвіду блокування військових частин, на які я ходив майже щобочі більш як дватижня, увечері бажаючих є більше ніж треба, а під ранок, їх лишається кілька чоловік, і кожного ранку це одні і ті самі люди.

– надмірна паніка, і неперевірена інформація жахливо нервує і відволікає. Я вже кидаюсь на людей які мені говорять не перевірену інфу. Сорі.

– Вчора ввечері я бачив достатньо багато пяного люду, від малалєток 15-16 років до моїх однолітків. Більшість просто вважає що раз нема мєнтів, можна собі розійтись.

– Народ явно більше порушує ПДР, червоне світло, швидкість, і таке відчуття що багато бухих.

– Як я і казав протягом ночі кількість бажаючих патрулювати місто різко падає, під час нашої велозміни, ми зробили досить велике коло містом, і бачили лише два чи три авто патрулі, і два піших, це протягом 3ох годин. І всіх зустрічали на магістральних великих вулицях, або популярних точках. Самі ж їздили по тихим вуличкамі високому замку, там нема нікого. Біля личаківського райвідділку, чергував аж один охоронець.

– З позитивного, підприємці долучаються активно, в кентаврі можна попити гарячого чаю.

– Дуже добре що охорона носить жилетки і не носить масок, значно спрощує ідентифікацію.

Ось наш велопатруль

DCIM100GOPRO

З.І. Сьогодні, після вчорашнього багато речей сприймається зовсім по іншому, і я тепер по іншому ставлюсь до ніби дрібниць. Зранку бачив просто чудовий схід сонця, спочатку подумав “Як гарно”, а потім подумав, якби пафосно це не звучало, вчора фактично за вільну можливість милуватись сходами сонця, багато людей, і в тому числі дуже багато західняків, віддали своє життя, і ніколи не зможуть бачити таких сходів сонця. Зранку, коли снідав зі своїми дівчатами, і подумав, який приємний сніданок, зрозумів, що сьогодні багато сімей вже не зможуть поснідати в повному складі, в когось не стало батька, в когось, чоловіка, в когось дитини. Це жахливо. Будьте обережні.

UPD: 

Велопатруль – https://www.facebook.com/groups/589826637768309/

Автопатруль – https://www.facebook.com/avtoohorona

Піший патруль – https://www.facebook.com/groups/samooboronalviv/


2 коментарі

  • Whitefox 14:12 – 02/21/14

    Одну автівку таки не впильнували. Згоріла на вулиці Хорватській в четвертій ночі.

  • Веловарта(відео) / Спогади матрасника 11:53 – 02/21/14

    […] вже ось тут писав про нічну варту Львова, людей які […]

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *