Rocking…

02/13/08
Блог

Rocking...  

    Мабуть у всіх людей є багато мрій в стилі побувати на Евересті, скакнути з парашутом, нирнути з аквалангом, працювати на радіо, виступити на сцені. І дуже часто здається що більшість цих мрій не здійснені. Уявіть що ви дивитесь концерт вашого улбленого виконавця і відчуваєте як хотіли би зажигати так само на сцені.

    Я особисто завжди вважав що це нездійснена мрія, але раптом так сталось, що в нас на роботі організувався такий собі ансамбль, і мені випала честь співати в ньому, при тому що до музики я маю відношення лише тим що я її слухаю і знаю як називаться сім нот.

    Але це тільки крапля в морі організувати групу, треба десь виступити на великій сцені, коли багато народу і т.д. І нам дали таку  можливість в літку на день фірми. В нас працє майже 1000 чоловік відповідно і свято було мега, в Бухті Вікінгів коло Львова. Відповідно була нормальна велика сцена з нормальною апаратурою. І ми виконали 6 відомих пісень, 4 я і по одній виконали 2 дівчини з відділу. 

    Я вам скажу це щось… Таке відчуття просто не описати, і чомусь я думаю що це як перший наркотик, тобто таке відчувається тільки раз. Після того ми як справжня рок група пішли в готель де святкували до 5 ранку… І було мега весело…

    І якщо вам в житті хоч раз випаде така можливість не прогавте її.

П.С. Після нас виступав Тартак :) 

Решта світлин тут  


Прокоментуй!

There are no comments yet.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET