Ранковий репортаж

04/19/08
Блог

Місто наше…

    Сьогодні проводжав кохану навокзал. Був на ровері. Вирішив катнутись по ранковому місту. Падав дощ, але чим ближче я був до центру тим більше сонець пробивався крізь хмари.

Коли прихав на площу ринок то побачив багато нового для себе. Таке відчуття що життя міста тече а я був десь збоку, я розумію що ніхто не повинен мене інформувати що там щось твориться в місті, тим не меньше відчуття в мене таке склалось.

Шосі стрєсло…

    В принципі ніц і не сталось але ось вам маленький репортаж, шкода фотіка людського не мав.

    Отже Львівське пиво задумало знову пропіаритись, і почали будувати на Площі Ринок щось на кшталт пивного дворику :) 

Машина подібна на машину з реклами Стелла Артуа :)

 
 Я питав міліціонера, він чемно сказав що це реклама пива
 
 
Як бачите на банері, у нас в місті якийсь святковий тиждень. Може Великодній?
 
 
 
 
    Досить смішно виглядає, коли з одного боку піариться пиво, з іншого банер який говорить про святковий тиждень, і троха вбік наметове містечко. В мене склалось враження що там нікого і нема, але збоку є столики і там сиділи міліціонери і якись дядько який на мене підозріло дивився поки я фоткав це наметове містечко. Наскільки я памятаю революцію то організація Досить піарила ПР, типу шось Пори тільки з протилежного боку. Одним словом видно що фінансова підтримка є. І це сто пудів конкуренти Садового.
 
    Я для себе вже давно визначився що жоден політик який зараз при владі і більшість які рвуться до влади не будуть нічого робити для народу і держави. Також для себе поставив за принцип вислів Кеннеді "Не питай що держава зробила для тебе, а скажи що ти зробив для держави". Так що я роблю так як вважаю за потрібне, і щоб це не нашкодило нікому. Міняти треба себе а не робити ті цирки.
 
    Шось я далеко зайшов ;), то все політика вона завжди портить будь яку розмову. Так що продовжую.
 

Ось і мозаїку з камінців поправили, гарно виглядє.
 
 

 
А в центрі засадили гарні квіти, шкода що мав тільки телефон так що хто має можливість підіть і гляньте самі дуже гарно.
 
 Мораль…  
    Для чого це все? А для того що для мене сьогоднішня ранкова прогулянка була дуже приємна, ну і побачив багато цікавого для себе. Впевнений, що у Львові є багато такий компутерних хробаків як я які ніц не видять крім моніторів, то може вони побачать що світ не стоїть на місці та й підуть прогіляються та й самі подивляться :)


3 коментарі

  • sumnamelodiya 15:38 – 04/19/08

    цікаво)

    так часто стається, до краси, яка поряд, звикаєш, і не цінуєш

  • dyak 22:45 – 04/19/08

    Ага таке замічається дуже рідко.
    Але зате так приємно.

  • Xanka 10:46 – 04/19/08

    Стільки позитиву з самого ранку в понеділок :-))) Думаю працюватися мені буде сьогодні легше, а можливо і навпаки. Одним словом КЛАСНО, треба піти погуляти …

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET