ТІК – тиХИЙ

10/10/08
Блог

"Побудила ой мати нас рано…"
ТІК – тиХИЙ

 ТІК - тихий

Світлини

Тихий ТІК
   Оце попали ми тждень тому у клуб Пікассо на мега паті, презентацію нового альбому гурту ТІК. Всім знайомим хто не пішов кажу своє фе і хай кусають собі лікті, бо то було шось… Так я не відривався мабуть ніколи…

 Сало

   Йшли на концерт поспіхом і запізнились на 25 хв, але ніц страшного ТІКівці нас зачекали, та і не тіко нас а ше й людей які запізнились на годину. То мабуть того що вони, за слвами охфіціантки, різали вінницьке сало і хліб яким ми закусували вінницький самогон, котрим пригощали на вході. Ми хильнули по чарочці і гоу в зал. Місць звичайно не було, але нам і не тре було. Умудрились ми пролізти на балкон, чи то у віп зону, чи то у зону для преси,  ненаю, але там ми зайняли самі мажорні місця. Зразу над сценою, звідки ми все хфайно вєділи. Доречі, в тій зоні був халявний фуршетний стіл яким ми троха скористались.

 

паті

І почалось……..

    Хлопаки почали зажигати. Баян, труби, гітари, барабани, клавіші. Все грало на повну. Завдяки якимось доблєсним корсарам, я вже чув той новий альбом, відповідно було цікавіше скакати під знайому музику :). Піт рікою тече, як слухаю тебе, ой ти ТІКу, ТІКу веселиййййй…. Піт очі заливав настільки що аж пекло, вже через 20 хв концерту на мені не було сухої ниточки. На нас дивились як на якихось ненормальних, так як ми були єдині хто скакав на тому балконі. І навіть фраза соліста «Хто не танцює той Кіркоров» не заставила рухатись тих мажорів. Але нам було побарабану, ми відривались.

 

Живий концерт

    Раджу всім, навіть тим хто ставиться до ТІКа посередньо, якось сходити на живий ТІК. Чуваки ше не спорчені і віддаються по повній, а якщо є віддача від публіки то результат взагалі буде мега.


Прокоментуй!

There are no comments yet.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET