“Отримай відповідь”

02/06/09
Блог

    От і до мене добрався блошмоб “Отримай відповідь”, котрий зараз проходить в українській блогосфері. Південна пані Сумна Мелодія вирішила запитати в мене наступне питання.

Ти любиш подорожувати. Чи є в тебе мрія побувати в якомусь конкретному цікавому гарному особливому місці?

    Дуже складне питання. Насправді місць дуже багато, тут вже питання пріоритезації. Наразі я дуже хочу побувати на Дунаї.

    Ну а взагалі, для мене основне не місце, а основне це ідея побувати там де я не був, побачити щось нове. Взагалі є такий дядько з ніком Білий Лис. Він колись дуже файно сформулював захопленнявело туризмом, і воно для мене стало основним поясненням чому мені це так подобається. Велотуризм як правило не обмежує тебе, ти вільний, їдь куди хочеш, ти не обмежений ніякими рамками, як правило часом, матеріальними засобами (наприклад авто потрібно поїти.

    Нажаль незнаю кому передати естафету, оскільки вже більшість людей відповіли на якесь питання від когось. Тому задам питання, а вже бажаючі зможуть відповісти в себе на блозі або в коментах. Доречі, думаю питання далеко не оригінальне зате універсальне.

Для чого ви ведете блог, і що ви очікуєте від цього? 


2 коментарі

  • chrishoneybee 15:02 – 02/06/09

    Цікаве питання.. Я почала вести персональний блог не так давно, в першу чергу для себе. Захотілося мати місце, куди можна писати що думаю Я про речі навколо.

    Але з часом блог став не лише \”дошкою оголошень\”, чи \”щоденником\”, але й засобом спілкування з іншими людьми. Дивно, я, наприклад, досить рідко бачуся з сестрами, але вони в курсі моїх справ, бо читають мій блог.

    А ще, почуваєшся набагато впевненіше, коли отримуєш схвальні коментарі від зовсім незнайомих людей, їх об\’єктивну думку.

    А от щодо тематичних блогів (таких як блог \”НАШІ ІДЕЇ\” http://idealab.wordpress.com) – то тут все по-іншому, такі блоги вже перш за все для інших, а не для себе. Головна ціль – ділитися цікавої інформацією з людьми, які цікавляться подібною тематикою.

  • Dyak 17:27 – 02/06/09

    Нарахунок твоїх сестер, в мене така сама ситуація з друзями які живуть в Києві.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET