Zabahanka

06/02/09
Блог

Zabahanka

     Останні кілька місяців в нас вдома, в одній кімнаті, на підлозі зя'вились різні штучки-дрючки, фарби, глина, пензлі, дротики і т.д. Також поміж тих штучо-дрючок, я частенько почав знаходити свою дружину. Довгими вечорами, після приготування вечері для свого коханого чоловіка, вона сидить там і шось ліпить :). Результатом цієї ліпнини стають різні прикраси, які в більшості випадків йдуть у подарунки подружкам.

     До чого це все, а до того, що Оксана созрєла для ведення блогу. Тут вступає в дію чоловік. Він ставить Вордпрес і починає з ним боротись. Але оскільки вже півтори року, я є користувачем і кастомізатором Джумли, з вордпресом ми не зійшлись характером. Отже представляю вам Zabahanka.com.ua. Я ще буду працювати над сайтом і доводити його до пуття. Але це вже повноцінне дітище, яке просто чекає, недочекається свого контенту. 

Вопщім, Прашу любіть і жаловать…


2 коментарі

  • chrishoneybee 18:41 – 06/02/09

    Молодець, що підтримуєш дружиноньку в творчих починаннях – це просто надважливо.
    Сайтик додали до закладок! ;-)

    п.с. А Вордпрес – рулить енівей ;-)

  • dyak 18:56 – 06/02/09

    Стараємось ))
    А вордперс це кльово канєшно але після півтора року ковиряння джумли, він мене страшно нервував. Це як все життя сидіти під віндою, а потім пересісти на мак, і той таск шо ти робиш на вінді 10 хв, на маку займе 30 хв, ше й з нервами.
    Так і тут, я наприклад так і не знайшов як зробити шоб меню переключання сторінок сортувалось за ти порядком шо мені тре а не по алфавіту.
    Хоча згідний що для повного новачка вордпрес простіший за джумлу.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET