Епідемія боротьби за виборця

11/17/09
Блог

Епідемія боротьби за виборця
 
Саме такою для мене виглядає ця "епідемія". Жорстокі політичні ігри, яким абсолютно начхати на того виборця, за якого йде боротьба. Не хочу розписувати чому я так думаю, бо подібних думаок насправді в неті вже валом. Тим не меньше, певна користь від цієї "епідемії" є. Багато людей тепер знають, що віруси не лікуються антиботиками. Багато задумались, що варто більше приділяти увагу імунітету, і хоча б банально мити руки після вулиці, і т.д.

Перший тиждень "епідемії" пройшов під гаслом "Судячи з кількості людей на вулиці і в громадському транспорті до "епідемії" і після, в нормальні часи більшість люду тиняється по вулиці без потреби". Аптекарі збирали свої мега прибутки, а я насолоджувався тим, що мені було дуже легко їздити на роботу. Оскільки трафік на тротуарах та дорогах нагадував стандартний трафік недільного ранку. А наша офісна кухня наповнилась ароматами часнику і цибулі.

Політех

 У вихідні видалась непогана погода і ми прогулялись пустим парком. Настільки нелюдним я його не бачив навіть в 7 ранку, коли повно бігунів. І качельки виявились вільними. :)

У парку
 
Політ

Другий тижден "епідемії" пройшов у вигляді повернення людей до буденного життя. Це дуже добре спостерігалось по кількості людей на привокзальному ринку, повз який я щодня проїжджаю.

А вихідні ми провели в родичів. Хоч погода і була дощова, я не нудився :)

 Дощ

Туда не дуже приємно добиратись, а ще неприємніше вибиратись, із-зі таких випадків, але "епідемія" внесла свої корективи. За всі 4 години нашого щляху додому у вагоні було не більше 10 чоловік. Тому я собі трохи фоткав.

Група підтримки
 
Що бачить шолом коли висить на поличці

Що цікаво, до кінця минулого тиждня, люди позбавились панічного страху і почали виповзати на двір, а телеканали і новини все меньше і меньше почали говорити про цю проблему. Але вже з понеділка цього тиждня, по новинах, далі і з більшою інтенсивністю, ніж у пятницю почали травити мізки людей тією епідемією. Правильно, бо план деяких політиків по боротьбі за виборця розрахований на 3 тиждні, а люди перестали боятися вже за два.

Ще одне питання виникає. Невже люди такі дурні і так ведуться на це все. Насправді будь-які людські емоції набагато сильніші за будь-які логічні думовиведення, і більшість розуміли, що епідемії немає, але якщо раптом це помилкова думка, а ціна помилки занадто висока, і тут починає керувати страх. Я розуміючи цю ситуацію, ні на грам не вірив що ситуація нестандартна, але підсвідомо боявся, і став більше споживати цибулі, часнику, і ше робив деякі дії, як то кажуть для страховки.

І ще цікаве спостереження. Людям завжди потрібне якесь трендове слово, головна тема, з якої потрібно починати розмову з людьми не дуже близькими, або з тими з ким рідко бачишся. Кілька років тому, це слово було "революція", потім "коаліція", минулого року і до тепер "криза", а зараз "пандемія". Ну і, очевидно, що скоро це будуть "вибори", хто зна, що після січня 2010 буде.

З.І. А я наразі працюю над технічною стороною сайту. Оновив форму коментарів. Але зміни грядуть…а ви не хворійте ;)


3 коментарі

  • усамич 11:29 – 11/17/09

    коли вже нарешті у всіх на устах будуть слова “ровер”, “любов”, “велосипед”, “нікон”?…
    максимум на що можна розраховувати – на слово футбол (що мені не дуже любо). і то, виглядає, що за правописом 2012 року слово футбол в українській мові буде писатись як євро :-)

  • Xanka 17:54 – 11/17/09

    Усамич жжот :lol:

  • Dyak 18:01 – 11/17/09

    Ой невідомо коли то буде :sad:

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *