План захоплення

12/08/09
Блог

План захоплення

Одного разу, одна львівська пані, вирішила підкорити свій організм і заставити його вставати в 7ій годині ранку. Задля стимулу вона запропонувала всім бажаючим парі.Я поставив проти неї, але я не вник у весь глибокий сенс тої ставки. Я почав лягати о 23:00 і вставати о 7:00 також. Найголовніше, я зрозумів, що такий режим найбільш прийнятний для мого організму. І я тепер надалі продовжую в такому режимі, і почуваю себе дуже добре.

Так до чого ж тут план захоплення…

Так як парі передбачає якісь вигоди,то ставками були не гроші а подарунки. В кінці виявилось що я також заслужив подарунок. Ось минулого тиждня я отримав його. Я був ну дуже приємно вражений. Чесно кажу неочікував, і не сподівався, а такі подарунки самі приємні. Тим більше ця річ, з розряду тих, що хочеш мати але ліньки зробити.

Європа

з близька

Де ми були

В планах зробити собі таку штуку для України і Львівщини. Дякуємо Христино )))))))))))


3 коментарі

  • chrishoneybee 17:34 – 12/08/09

    Я собі уявляю, як ця карта виглядатиме через декілька років – вся пописана маршрутами, поколена “прапорцями” і заповнена фотографіями… :-)

    Тримайся Європа, ..і Україна і Львівщина!

  • chrishoneybee 17:37 – 12/08/09

    Між іншим ніхто не заважає вже зараз промаркувати Україну ;)
    Там принаймні обласні центри точно видно!

  • Dyak 18:03 – 12/08/09

    Думав, але занадто малий масштаб і занадто багато міток :)), а стосовно за пару років. Дуже надіюсь що за пару років, запитаю тебе як таку робити :).

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *

Підпишись

Пузомірки

UA TOP Bloggers
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET