Боротьба зі спамом

01/26/10
Блог

I hate spam

Хто любить спам? Думаю таких мало. Я також його не люблю, і благо GMail файно справляється з тим спамом, і запихає його в папку Спам. Але є одне але. Я відношусь до тих людей, котрі не люблять щоб коло папки Inbox i Spam були дужки в яких були номерки. Стараюсь, тримати скриньку в чистоті. Якщо чистоту папки Inboх, ще якось можна автоматизувати, то папку Spam, не так просто. 

До чого я веду. Мене нервує коли в мене є непрочитані повідомлення, і у випадку з папкою Spam, я постійно заходив в ту папку і тиснув кніпку стирання всіх повідомлень, але рано чи пізно це набридає. Довгий час пробував якось зробити щоб та папка чистилась автоматом але щось ніц не виходило. Але коли я трішки погуглив виявилось все просто супер просто. 

Атоматизоване стирання повідомлень з папки Spam в GMail

Отже йдемо в налаштування, і вибираємо закладку Filters (Фільтри), створюємо новий фільтр, і в полі Has the words: (містить слова), вписуємо is:spam. Тиснемо Next, ставимо галочку навпроти Delete it! і зберігаємо. Все тепер ви будете мати чистий спокій з тим всім що попадає в спам. :)


теги -> : :

2 коментарі

  • Serjart 10:35 – 01/26/10

    Я б теж так прописав, але інколи в ту папочку “спам” відкладаються потрібні листи по роботі. :(

  • Dyak 11:17 – 01/26/10

    В такому разі, можна спробувати взяти останіх 10 листів по роботі, проаналізувати, і вивести якесь загальне правило по якому зробити фільтр щоб їх в спам не кидало.

    Може поможе.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *