Хостинги, кеші, денееси…

06/02/10
Блог

Можливо ви помітили, що останім часом, якісь проблеми з моїм сайтом та zabahanka.com.ua. Це все було пов’язано з проблемами в хостера. Кілька діалогів з тех підтримкою, і мій акаунт перенесли на новий сервер. Шкода що кеші провайдерів цього ше не знають тому ще кілька днів можуть бути трабли. В понеділок я зарікся хоститись у вітчизняних хостерів. Обіцянки цяцянки а дурному радість. Скільки разів я чув фразу за 10 хвилин все буде ок. І було, але за пів години знову, проблема і знову та сама фраза.

Якщо до кінця оплаченого періоду сайти будуть не доступні більше як 2 години, без попереджень, я зїду після закінчення оплаченого періоду. Якщо напротязі червня сайти будуть не доступні годину, без попередження, буду вимагати повернення коштів, і шукати забугорний хостинг.

А наразі маємо те що маємо (с).


теги -> :

6 коментарів

  • kobi 11:01 – 06/02/10

    А хто провайдер?

  • chrishoneybee 16:20 – 06/02/10

    класні теги ;)

    …а я в погорільців наразі залишилась..

  • Dyak 16:28 – 06/02/10

    подивлюсь як буде… а там дася чути

  • Dyak 16:29 – 06/02/10

    [quote name=”kobi”]А хто провайдер?[/quote]
    в кожного свій :), я наприклад з роботи можу юзати два провайдера на вибір, з одно був редірект на хостед юа, а з іншого все працювало добре (

  • Ucraniana 03:50 – 06/02/10

    Та сама історія, тільки з чилійськими провайдерами. Тепер вже 3 роки, як на штатівському, горя не маю.

    А “забугорний” в твоєму випадку – то який?

    І ще про мову: “Шкода що кеші провайдерів цього ше не знають тому ще кілька днів можуть бути трабли.” Ще пару років тому ця фраза для мене не мала б ніякого сенсу. Як міняється життя! і як міняється мова!

  • Dyak 03:53 – 06/02/10

    [quote name=”Ucraniana”]
    А “забугорний” в твоєму випадку – то який?

    І ще про мову: “Шкода що кеші провайдерів цього ше не знають тому ще кілька днів можуть бути трабли.” Ще пару років тому ця фраза для мене не мала б ніякого сенсу. Як міняється життя! і як міняється мова![/quote]

    Забугорний – буде американський або німецький :)

    Життя міняється, і ми теж :)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *