onedayonearth.org – один день на землі

11/15/10
Проект_365

Якось натрапив я на сайт onedayonearth.org, прочитав швиденько в чому суть і одразу зареєструвався. А цього річна ідея полягала в тому, щоб мешканці з різних куточків світу, зняли те що відбувається навколо них 10.10.10, і залили це відео/фото в “репозиторій”, пізніше з цих футажів і фоток, буде складений повнометражний фільм, про те як пройшов один день на землі. Ще коли я реєструвався планував зняти щось пов’язане з Львовм і велосипедом, але так склалось, що цей день ми провели на Закарпатті.

Про те що сьогодні саме цей день згадав в останній момент, і побіг на гору ловити останні хвилини цього дня. Оскільки знімав без ідеї і не то що хотів, а просто що попалось, відповідно і зняв як не будь. Часу на завантаження відео дали рівно місяць. до 10.11.10, я чомусь дотягнув до останнього. Сирцеві файли вантажити не хотів, от і останню ніч перед дедлайном, сидів і клєпав. Близько 2ої ночі закінчив, і лишилось додати титри, але тут проявилось моє робоче я і знайшов креш в відео редакторі. Коли відкрив проект наново, зрозумів що останній раз ктрл-с натискав коли імпортнув футажі в проект. І начінай сначала. Другий підхід, був швидшим, але я вже робив то аби зробити. Недовгий рендер, і о пів на 4ту, я бачу як росте прогрес бар аплоаду.

Результат такий, що мені подобається лише музика. Двоє людей сказали, що файне, одна сказала що нудне. Я ж бачу всі дефекти які я зробив і розумію чому їх зробив. Сваріть.

Мій виступ на початку зумовлений, проханням організаторів, представлятись, і розказувати про місцевість зйомки. І от я почув свій смішний ukrainglish :)


8 коментарів

  • nnn 09:19 – 11/15/10

    ну коли музичка наростає я б додав більше екшину, хоча б частою зміною кадрів тоді б не було так “нудно” а так гарна місцина. Тре собі вже вкупити “дзеркало”

  • dyak 09:43 – 11/15/10

    Згідний і думав про то, і навіть так і робив, перший раз, різав відзняті футажі на куски і міняв їх досить часто, але другий раз мені було дуже влом то робити.
    Ну нічо, більше гуль зараз міцніша голова пізніше. :)

  • Serjart 13:59 – 11/15/10

    Нормальне відео, хоча видно що поспіхом робилось. Наступні думаю будеш робити з врахуванням старих помилок.

  • nazaruk 08:15 – 11/15/10

    імхо, мало руху. навіть кілька кадрів людей з довколишніх сіл вже би оживили картинку, а так пейзажі якісь пустинні, чи шо) от якби по тій дорозі їхав вуйко на фірі, то кадр би привертав більше уваги.

    але величезний респект за те, що долучився до того проекту. сам думав над тим, але не маю ніякого подобія камери.

  • dyak 09:05 – 11/15/10

    Ну ще раз переконався, що перед тим як знімати щось то тре подумати що ти хочеш знімати, і як ти то будеш знімати.

    Дяки за відгуки.

  • kum 21:49 – 11/15/10

    А де гуцули? Вівці?

  • Dyak 21:53 – 11/15/10

    ну це не гуцульщина, і вівці вище.

  • Ptah 13:53 – 11/15/10

    Файне відео, приємні майже сутінкові пейзажі, музика особливо хороша!

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *