Проект 365 – тиждень #50

12/16/10
Проект_365

Цей тиждень дуже малючковий вийшов. Такі вони передсвяткові дні домашні…

Збори. Не знаю як нас ще не вигнали з тої Пузатої хати, з нашими віклі мітінгами. Але місце однозначно дуже залікове для зустрічей. Тихо тепло і в будні вечора повно місця. Взагалі думаю що працюємо плідно. Запустили сайт. Ще сируватий, але кожного дня він все кращий і кращий. ЛІнк ше не даю, зрештою хто захоче знайде, коли вже буде все готове то дам.

 

Купання. А доця наша любить шалено купатись, і якщо в такому віці вже пора купати раз на 3 дні то ми все одно купаємось майже щодня, оскільки для доці це така кльова розвага, що вона аж засинає не дуже легко без купання.А якщо ще й піна є, то взагалі свято.

 

Санчата. ОА ми вже перейшли на зимові види транспорту. Доці подобається. Огляд кращий, центр ваги нижчий. А ше можна з мамою кататись згори. І з татом теж. Гуляли в неділю в парку. Так там такий аншлаг був. Всі катались на санах. Я аж пробував себе в фоторепортажі )

Ябко. От хто може сказати, чому то ябко не влазить ціле до рота, то ж набагато простіше було б. А то мучайся кусай. А якщо зубів ще нема так взагалі мука. Якось не продумано. Або продумано але реалізація слабенька. Тре було їм вчитись в тих хто банани розробляв. Там все простіше.

Кубики. Є дуже цікава гра. Гра на швидкість. Правила дуже прості. Дорослий складає башту з 5ти кубиків, а малюк має її заваляти. Дорослому 1 очко додається як тільки 5тий кубик став на вершину. Малюку 1 очко зараховується як тільки була збита башта в якій не менш як два кубика. Дуже проста, але дуже цікава. І не передбачувана. ЗАлежить від свіжості і малюка і дорослого.

Карпаратіф. В нас на роботі, карпаратіви навіть для дітлахів проводять. Хоч наша мала ше мала щоб дивитись за виставами, що відбуваються на сцені, зате за подаруночком від Миколи ми заскочили. Та і Оксана побачила трохи люду якого вже не бачила рівно рік. Рік тому вона пішла в декрет.

Акція. Малюємо листівку до акції. Доця охоче допомагає. Як побачила купку олівців, так втримати не можливо було. Правда як засіб для малювання вони її мало цікавили, більше як харчі. Ну але ми справились. І доця теж.

Проект 365 – це спроба побачити кожен день свого життя збоку, і в кінці року, об’єднавши всі кадри в одну історію, побачити, як ж це було.


теги -> :

11 коментарів

  • Nazaruk 06:14 – 12/16/10

    а де санчата брали? якраз племінникові такі плануємо купити.

  • diak 06:27 – 12/16/10

    на південному.

  • chrishoneybee 07:36 – 12/16/10

    з малявкою все цікавіше і цікавіше! ;)

    п.с. а кльовий в вас паркет, зебристий такий.

    п.п.с. А ще Софійчиним тапкам страшенно заздрю. моднячі.

  • diak 08:40 – 12/16/10

    Зебра то не в нас )), а тапки та, веселі.

  • Lioniel 11:30 – 12/16/10

    Яка доросла дівчинка! Вже на корпоративи ходить і спортом займається :)

    А Пузата Хата таки зручне і приємне місце :)Не одну годину ми там свого часу просиділи, то просто так, то з розумним видом і справами :)

  • dyak 12:11 – 12/16/10

    Та вона би всім займалась, тіко волю дай )

  • усамедж 14:59 – 12/16/10

    треба й собі пінну шапку зробити буде при нагоді :-)

  • Nazaruk 17:34 – 12/16/10

    [quote name=”diak”]на південному.[/quote]
    а де саме і в яку вони ціну?

  • Xanka 10:21 – 12/16/10

    Я на південному погано орієнтуюсь, це типу як йти від автостоянок до центрального дворика, там є алейка магазинів, в одному з них (вони на вулиці складені). Ціна 360 грн

  • Nazaruk 10:34 – 12/16/10

    сенкс. будемо шукати.

  • Julie 23:10 – 12/16/10

    Ой а я знаю цих велосипедистів ))

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *